Kanaalwijziging RTV Rijnstreek

6 juni 2022 om 09:15 Lokaal Deel je nieuws

RTV Rijnstreek is de lokale Omroep voor Wageningen en zendt zowel op radio als televisie uit via o.a. Ziggo en KPN. Op 14 juni verandert Ziggo de kanaalindeling. Nu kunt u onze radio-uitzendingen beluisteren op TV via kanaal 915. Per 14 juni wordt dat kanaal 910. Op 14 juni verandert Ziggo ook ons televisiekanaal van kanaal 36 naar kanaal 46. Kijk op onze website www.rtvrijnstreek.nl naar onze frequenties van alle andere aanbieders.

Op ons televisiekanaal kunt u dagelijks Tekst TV zien, met actueel nieuws en informatie over en uit Wageningen. Op elk heel uur zijn er TV reportages te zien van evenementen in Wageningen. Deze week kunt u kijken naar een TV reportage van het afscheid van Frans van Ernst, die na 43 jaar afscheid heeft genomen als verzorger van Ona’53 en een TV reportage over de Wageningse Wielermuur die zaterdag 4 juni werd verreden. Deze TV Reportages zijn ook via ons Youtubekanaal te bekijken.

RTV Rijnstreek is op zoek naar vrijwilligers. Maakt jij vlogs of video met een eigen camera of telefoon en/of monteer jij video’s en opnames? Meld je dan aan bij de omroep als cameravrouw/man of editor. Ben jij radiomaker, technicus  en/of presentator bij je studentenvereniging, club of theater? Meld je dan aan bij de radio van RTV Rijnstreek. Ook zijn we op zoek naar redactieleden voor tekst TV, website en social media. Geinteresseerd? Stuur dan een mail naar bestuur@rtvrijnstreek.nl of nieuws@rtvrijnstreek.nl. Geef kort weer wat je ervaringen zijn en vermeld ook je telefoonnummer en wij nemen contact met je op.

advertentie
advertentie