Boys Won't be Boys reist door het land met aangrijpende voorstellingen.
Boys Won't be Boys reist door het land met aangrijpende voorstellingen. Bas de Brouwer

Boys Won’t be Boys zoekt Wageningse spelers

20 maart 2024 om 11:14 Overig

In dit project worden deelnemers door het Boys Won’t Be Boys team begeleid om een korte act te maken van wat hen bezighoudt of inspireert rondom de thema’s mannelijkheid, identiteit en seksualiteit. Boys Won’t be Boys is een gezelschap dat afgelopen jaren uitgroeide tot een groot maatschappelijk theaterproject, waar inmiddels meer dan 120 spelers de ruimte krijgen om zich in vrijheid uit te spreken als mens en theatermaker. Dit kan in de meest uiteenlopende vormen: van muziek, dans of theater tot poëzie of zang. Samen vormen de acts een inspirerende voorstelling vol persoonlijke verhalen. De voorstelling is op 2 en 3 november 2024 te zien in theater Junushoff.

WAGENINGEN Niemand past precies in een hokje en dat is precies waar de voorstelling ‘Boys Won’t be Boys’ over gaat. Het gezelschap bereidt een lokale editie voor, met spelers uit Wageningen. Er is ruimte voor iedereen: man, vrouw, homo, hetero, bi, trans, non-binair en queers met of zonder podiumervaring. 

Voor deze Wageningse editie slaan Shout Wageningen, de bblthk, theater Junushoff en Boys Won’t be Boys de handen ineen. Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op www.bblthk.nl/acties/boyswontbeboys.

advertentie
advertentie