Zo ziet een uitgifte eruit op de woensdagavond
Zo ziet een uitgifte eruit op de woensdagavond Operation Food Freedom Wageningen

Vier de lente-equinox in de Superette met OFF Wageningen!

25 maart 2024 om 13:21 Overig

WAGENINGEN Op woensdag 27 maart vanaf 17.00 uur viert Operation Food Freedom (OFF) Wageningen de seizoenswisseling in De Superette aan de Churchillweg 27 in Wageningen.

Natuurlijk kan het volgende daarbij niet missen: muziek van lokaal talent, een marktje met lokale voedselinitatieven en lekkere hapjes, ter plekke bereid met verse producten die direct van de Nederlandse boer komen. Bovendien kan je jouw favoriete recepten met seizoensproducten uitwisselen! De toegang is gratis en het is vrije inloop. Waarschijnlijk duurt het tot ongeveer 20.00 uur.

Wat is Operation Food Freedom Wageningen? Een groepje enthousiaste vrijwilligers is eind 2023 een uitgiftepunt gestart van verse groenten, fruit en andere producten met een eerlijke prijs voor zowel consument als boer. De producten komen uit een korte keten van boerencollectief Local2local. Op de woensdag zijn de vrijwilligers druk bezig met het ontvangen, sorteren en uitgeven van de producten. 

Dit betekent: je abonneert je vooraf op 4 wekelijkse leveringen en je krijgt elke week ongeveer 7,5 kilo verse seizoensgroenten, fruit en eieren voor een vaste wekelijkse prijs van 17,50 euro. Je kan ook een pakket cadeau doen en zo iemand te helpen met een kleine portemonnee.

Kijk voor meer informatie op www.wageningen.local2local.nl of neem contact op via wageningen@operationfoodfreedom.nl.

Een pakket van OFF Wageningen
advertentie
advertentie