Afbeelding
Percy Cicilia Jr.

Vier de lente op de Paasmarkt van StreekWaar

26 maart 2024 om 19:09 Overig

WAGENINGEN Op zaterdag 30 maart houdt StreekWaar in Wageningen de jaarlijkse Paasmarkt om de lente te vieren. Naast de gebruikelijke Streekmarkt voor het gemeentehuis, zijn er veel extra activiteiten voor jong en oud. Er is een uitgebreide Live Cooking, schattige lammetjes om te aaien, muziek en kunst, en er zijn natuurlijk veel duurzame streekproducten te koop van lokale boeren en producenten.

De streetfood tijdens de Live Cooking wordt gemaakt van lokale en duurzame producten, en bereid door de cateraars van De Groene Ketel, Vreemde Streken en Wat in ‘t vat zit. Ook dit jaar zijn de lammetjes van Grebbeveld Schapen &zo te gast! Kinderen en iedereen die dit graag wil, mogen de lammetjes komen aaien. 

GraanGeluk zorgt voor bier, brood en pasta’s, en pluktuin de Basis verkoopt planten en zaden. Prachtige handgemaakte zeepjes zijn te koop bij Sarah. Verder is ook dit jaar de markt uitgebreid met Wageningse kunst! Petra Clielaard, Jacob Kaptijn, Marten Mulder en Henk van Ruitenbeek tonen en verkopen hun werk.

Kinderen hoeven zich niet te vervelen: er zijn paaskleurplaten om in te kleuren en eieren om te beschilderen. Kortom, kom tussen 08.30 en 17.00 uur genieten van de zon en de muziek, en het vele goeds van wat onze streek te bieden heeft!

Afbeelding
advertentie
advertentie