Afbeelding
www.koemi.org

Meedoen in een musical? Meld je dan aan voor ‘Wie is mijn naaste?’

8 april 2024 om 14:00 Overig

WAGENINGEN Stel je eens voor: je wordt zomaar op straat overvallen en daarbij zo hard geslagen dat het de vraag is of het nog wel goed met je komt. Wie komt je dan helpen? Vrienden? Toevallige voorbijgangers? Soms komt er hulp uit een onverwachte hoek. Deze musical, in de Johannes de Doperkerk aan de Bergstraat 17 in Wageningen, laat kinderen en volwassenen nadenken over de vraag hoe je een ander kunt helpen.

Kinderen en jongeren, die in deze musical mee willen spelen, zijn welkom op zaterdag 20 april om 09.30 uur, om samen met de spelers van Koemi hun rol in te studeren. De opvoering van de musical is van 15.30 tot 16.30 uur voor familieleden en andere geïnteresseerden.

Wil je meedoen of heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar wageningen@pztb.nl. Bellen naar het secretariaat van de RK kerk Wageningen kan ook, via 0317-747111 op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. De deelnemers worden gevraagd om een eigen lunch mee te nemen. Voor drinken en tussendoortjes wordt gezorgd.

De deelname voor kinderen en jongeren, en het bijwonen van de voorstelling door familieleden, vrienden en overige geïnteresseerden is gratis. Kijk voor meer informatie op www.titusb.nl. 

advertentie
advertentie