Vlnr: Lead Trainer All Stars Boxing Gym Thomas Mboua, Victor Avbiorokoma, Scheidsrechter Nederlandse Boksbond, Jimmy Kimmel All Stars Boxing Gym

Goud en twee keer brons voor All Stars Boxing Gym

30 november 2021 om 09:20 Overig

WAGENINGEN Na anderhalf jaar niet meer deel genomen te hebben aan wedstrijden, lieten de conona maatregelen het afgelopen weken gelukkig weer toe. Twee boksers van All Stars Boxing Gym kwamen afgelopen weken uit in de eIite klasse en  één als starter.

Een gouden medaille werd behaald door Victor Avbiorokoma, bokser van All Stars Boxing Gym op het Noord Nederlands kampioenschap boksen in Assen. Zondag 28 november heeft de 19 jarige bokser de medaille in de Elite S klasse 91 kg in ontvangst mogen nemen. In de halve finale op 21 november won Victor Avbiorokoma waarna hij een week later de finale won door een walk away van zijn tegenstander. Eerder won Victor Avbiorokoma in het voorjaar van 2020 zowel de Noord- als de Zuid Nederlandse Kampioenschappen in de jeugdklasse.

Ook voor All Stars Boxing Gym uitgekomen op het Noord Nederlands kampioenschap boksen is de 18 jarige bokser Alexander Lens. Hij verloor zijn debuut wedstrijd op 21 november in de halve finale en behaalde daarmee de derde plek in de gewichtsklasse middelgewicht 75 kg.

Een week eerder behaalde de Wageninger Jimmy (Django) Kimmel de halve finale in de Elite B klasse 69 kg tijdens de Nederlands Kampioenschappen boksen in Rotterdam. Hij moest genoegen nemen met een mooie derde plek. Wanneer de aanvoerder van het All Stars Boxing Gym team nog twee wedstrijden wint, zal hij de stap naar de hoogste amateurklasse A maken.

Bij All Stars Boxing Gym is iedereen vanaf 6 jaar welkom om te boksen, van beginner tot gevorderde. Daarnaast biedt All Stars Boxing Gym aerobics lessen, zelfverdediging en personal training aan. Ook kunnen er clinics en (lasergame) kinderfeestjes georganiseerd worden.