Voor jeugd van 7 tot en met 12 jaar is er op donderdag 30 december en 6 januari SAM Junior.
Voor jeugd van 7 tot en met 12 jaar is er op donderdag 30 december en 6 januari SAM Junior.

Kom van de bank deze kerstvakantie

21 december 2021 om 12:44 Overig

Drie spetterende dagen vol sport en bewegen 

WAGENINGEN Twee weken op de bank hangen komende kerstvakantie is echt niet nodig. Sportservice Wageningen biedt SAM Sportweek Winter. Drie spetterende dagen vol sport en bewegen, maar vooral lekker ravotten, lol en plezier.

Voor jeugd van 7 tot en met 12 jaar is er op donderdag 30 december en 6 januari SAM Junior. De hele ochtend lekker zwemmen in Zwembad de Bongerd en in de middag nog een sportprogramma met gave clinics. 

Een tussendoortje en de lunch zitten er bij. De start is om 09.00 uur en om 16.00 uur is het moe maar voldaan richting huis. Kosten voor deelname bedragen 8,50 euro per persoon.

Kinderen van 4 tot en met 6 jaar zijn op zaterdag 8 januari 2022 van harte welkom in sporthal de Tarthorst. Daar is van 10.00 tot 11.30 uur SAM Kids, een ochtend bewegen en veel plezier. 

In twee sportrondes maken de kinderen kennis met twee lokale sportaanbieders. In de tussentijd is er voor de papa’s en mama’s een workshop ‘gezond opgroeien’, verzorgd door voedingsdeskundige Victoire de Wild. Deelname aan SAM Kids en de workshop is gratis.

Genoeg te beleven dus. Het volledige programma en links om aan te melden of tickets te bestellen zijn te vinden op www.wageningen-actief.nl/sam-sportweek-winter.

advertentie
advertentie