Online bijeenkomst ‘Pubers, gamen en sociale media’

27 december 2021 om 09:56 Overig

Pubers, gamen en sociale media 

WAGENINGEN Op dinsdag 18 januari van 19.30 tot 21.00 uur is er een gratis online informatieavond over het onderwerp ‘Pubers, gamen en sociale media’. Alle Wageningse ouders/opvoeders die meer over dit onderwerp willen weten, zijn van harte welkom.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over de rol van gamen en sociale media in de pubertijd. Misschien heeft u geen idee hoe games werken en vraagt u zich af hoe verslavend het is? Of maakt u zich zorgen over hoe vaak uw zoon of dochter op sociale media zit? U heeft als ouder/opvoeder veel invloed op het gedrag van uw puber. Meer dan u misschien denkt. Tijdens de bijeenkomst hoort u hoe u hierover in gesprek blijft en afspraken maakt en wat wel en niet werkt.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door Iriszorg, Solidez en Startpunt Wageningen. Aanmelden kan tot 11 januari 2022. Stuur een e-mail naar preventie@iriszorg.nl met daarin uw naam en de leeftijd van uw puber(s). Zet in de mail dat het gaat om de ‘Ouderavond Wageningen, 18 januari’.

advertentie
advertentie