Afbeelding
Erik Franssen

Superette, de nieuwe culturele hotspot in Wageningen

Overig

Nieuwe culturele hotspot

[WAGENINGEN] In de voormalige Spar supermarkt aan de Geertjesweg huist inmiddels een vrolijke groep makers en doeners. Op zaterdag 16 april vindt de voorstelling ‘STRIJD!’ plaats, van twee jonge makers uit Brussel: Mirthe Dokter en Tim Hammer. Zij staan de komende tijd in de spotlight bij de Superette. Het is een humoristische mix van muziektheater en biologie, die de vechtlust in het dierenrijk onder de loep neemt. Tim en Mirthe gaan op de vloer de strijd met elkaar aan. Via de fascinerende fauna vieren ze het conflict, want zonder strijd is er ook geen liefde.
Kom vooral iets eerder, want er is nog veel meer. Om 13.30 uur maakt Tim een poëtische wandeling over de dood van een vriend. ’De Berg van de Angst’ kun je met je eigen telefoon en oortjes/koptelefoon beleven.

Mirthe maakte ook een film over haar verblijf in Ghana, waar ze te maken kreeg met de strijd voor de zeeschildpad. De film is een documentaire roadmovie die een indrukwekkend portret toont van de leatherback sea turtle. Het zal op zaterdag 30 april om 20.00 uur worden vertoond, met een nagesprek met Marjolijn Christianen (WUR).
Tickets reserveren of je aanmelden voor een van de programmaonderdelen kan via www.desuperette.nl.