Maikel Geerlings van Solidez is blij verrast met de cheque van Rotaryclub Wageningen – Bergpoort (Jack Kraijkamp/Kees Hopmans).
Maikel Geerlings van Solidez is blij verrast met de cheque van Rotaryclub Wageningen – Bergpoort (Jack Kraijkamp/Kees Hopmans). Jack Kraijkamp.

Rotary steunt Sportbuurtwerk Solidez

Overig

Rotary steunt Sportbuurtwerk Solidez

WAGENINGEN Rotaryclub Wageningen-Bergpoort heeft een deel van de opbrengst van haar jaarlijkse boekenmarkt geschonken aan Sportbuurtwerk van Solidez. De club schenkt een bedrag van 500 euro aan Solidez om te investeren in de Speelbus. Sportbuurtwerker Maikel Geerlings van Solidez: “Sport geeft plezier en bewegen is gezond. Sport verbindt mensen aan elkaar en kan buurtbewoners dichter bij elkaar brengen. Wij werken met allerlei verenigingen samen om sport naar de buurt te brengen en omgekeerd. Ook werken wij nauw samen met de verschillende lagere scholen. We beschikken over allerlei sport- en spelmaterialen. Zo kunnen alle kinderen in Wageningen samen sporten en spelen.”

Jack Kraijkamp van RC Wageningen-Bergpoort: “Ieder kind heeft recht om te spelen en te sporten. Daarom steunen wij dit project van Solidez al meerdere jaren met de opbrengst van onze jaarlijkse boekenverkoop.”

advertentie
advertentie