Spoken Word in de bblthk.
Spoken Word in de bblthk. Percy Cicilia jr.

Bier, Boeken en Spoken!

Overig

Het letteren-programma in de bblthk

WAGENINGEN De bblthk heeft een spannend programma voor ons in petto. Nee… het is niet alleen maar boeken lezen! Het zijn meerdere uiteenlopende events, allemaal met hun eigen charme. Zo vind je een literaire bierproeverij ‘Bier en Boeken’. 

Ook is er een extra feestelijke editie van “Spoken”: het open podium voor poëzie, muziek en wat verder nog ter podium komt. Het letteren-programma wordt afgesloten met een speciale True Stories Told Live en uiteraard vind je wekelijks de Dodgedichters weer in de stad . Genoeg om uit te kiezen dus!

BIER EN BOEKEN Een gevaarlijke combinatie, maar toch eentje waard om te proberen. In deze literaire bierproeverij wordt de combinatie getest tussen een bierproeverij en een goed boek. Onder het genot van Mexicaanse hapjes en lokale biertjes zal men zich bevinden tussen prachtige boeken waarvan de wereld nog dicht staat, wachtend totdat het boek geopend word. Datum en tijd: donderdag 18 augustus om 20:00 uur in de bblthk.

SPOKEN WORD Spoken word is een open podium voor nieuwe, hilarische, spannende en ontroerende verhalen. Wat er gezegd gaat worden en door wie is nog niet bekend; dat is helemaal afhankelijk van wie er komt optreden. Dat is het leuke, iedereen kan zich nog aanmelden. Of er nou gedanst, gezongen, gepraat, muziek gemaakt of juist geluisterd wordt: Iedereen is welkom. Laat je dus vooral niet tegenhouden! Dit jaar is extra feestelijk, waarom dat zo is moet dan uitgepuzzeld worden. Datum en tijd: woensdag 24 augustus om 20:00 uur in de bblthk..

TRUE STORIES TOLD LIVE True Stories Told Live komt opnieuw terug! Een intiem podium voor persoonlijke verhalen die verbinden. Met dit jaar als thema: ‘Exclusief voor iedereen’. Deze avond wordt het podium vrijgegeven voor verhalen over hoe we uitblinken, onze limieten, over een zoektocht en/of een hilarisch moment. Zes inwoners van Wageningen krijgen de kans om hun verhaal te delen op het podium. Vooraf worden zij gecoacht om tot de kern van hun verhaal te komen en ze meer te leren over spreken voor publiek. De inwoners moeten nog gekozen worden, dus aanmelden kan nog. De eisen zijn simpel, wonen in Wageningen, zin hebben om op het podium te staan, een passend verhaal hebben om te vertellen. Laat jouw verhaal tot leven komen! Datum en tijd: donderdag 25 augustus om 20:00 uur 

DODGEDICHTERS Het is inmiddels een ware traditie aan het worden: de Dodgedichters tijdens de Wageningse Cultuur Zomer. Onder de bezielende leiding van oud-stadsdichter Laurens van der Zee treden ook dit jaar de Dodgedichters weer op in de Wageningse binnenstad. Hij wordt bijgestaan door de huidige stadsdichter Ellen van der Kolk en haar voorgangers Martijn Adelmund en Ivanka de Ruijter. Samen vormen zij de harde kern, waarbij iedere week nieuwe gasten de laadbak van de prachtige Dodge uit 1942 zullen beklimmen. Data: zaterdag 6, 13 en 27 augustus. Tijd: 14:00 -16:00 uur. Locaties: Bblthk (bij de Serre), Raadhuisplein (naast het gemeentehuis), Bblthk (bij de serre)

www.wageningsecultuurzomer.nl

advertentie
advertentie