Optreden van Punt Uit op 24 en 25 september
Optreden van Punt Uit op 24 en 25 september Punt Uit

Wagenings koor Punt Uit presenteert ‘iKoor’

12 september 2022 om 15:10 Overig Deel je nieuws

Gooi je smartphone aan de kant, kruip achter je beeldscherm vandaan en laat Zoom, Facebook en Insta even links liggen… Gun jezelf tijd voor iets leuks! Voor muziek uit Wageningen van Punt Uit. Het is tijd voor ‘iKoor’.


Alle fans en andere belangstellenden zijn van harte welkom op het groot optreden op zaterdag 24 of zondag 25 september in de Arboretumkerk in Wageningen. Punt Uit zingt wonderschone liederen van Brahms, ontroerende muziek van Beethoven, Elgar, Händel en Purcell, meeslepende popsongs én echte tearjerkers in verschillende arrangementen. 

Er wordt afwisselend a capella of met begeleiding gezongen onder de bezielende leiding van Herman Groenestein. De theatrale regie en het bijzondere decor van dit optreden is in de vertrouwde handen van Henk van Ruitenbeek. Dit wil je niet missen!

Voorverkoop

Kaartjes voor 24 of 25 september kunnen via de website puntuit.org besteld worden: volwassenen € 12.-, kinderen t/m 12 jaar € 6.- Verkoop aan de zaal: 30 minuten voor aanvang. (Mocht de voorstelling onverhoopt niet door gaan, dan krijgt je natuurlijk je geld terug.)

Meer over Punt Uit

Punt Uit is een Wagenings a-capellakoor, wat al ruim 35 jaar zingt onder begeleiding van Herman Groenestein. De 26 koorleden zijn verdeeld over vier stemgroepen (bassen, tenoren, alten en sopranen) en elke stemgroep is weer onderverdeeld is in ‘hoog en laag’. Het koor onderscheidt zich door de mix van stijlen en het eigen repertoire. De wat moeilijkere klassieke muziek wordt niet geschuwd, maar ook pop, jazz, blues en wereldmuziek in diverse talen wordt gezongen. Het koor heeft de ambitie om steeds nieuwe dingen te proberen en grenzen te verleggen.

a-capellakoot Punt Uit
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie