Katalin Petz
Katalin Petz Katalin Petz

Workshop ’Verbind met jezelf: van hoofd naar lichaam’ bij WerkWiel Wageningen

11 november 2022 om 18:01 Overig Deel je nieuws

Op 22 november 2022 geeft Katalin Petz een workshop bij WerkWiel over in verbinding met het lichaam komen en lichaamsbewustzijn ontwikkelen. Van stress naar ontspanning, van denken naar voelen, van stilstaan en vastzitten naar beweging en flow. Milieukundige en holistisch coach Dr. Katalin Petz begeleidt mensen in hun bewustwordingsproces om de verbinding met zichzelf te verdiepen en in balans te komen op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel vlak. 

Over Katalin

De passie van Katalin ligt in de harmonieuze en duurzame relatie tussen mens en natuur, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Katalin is in Boedapest geboren (1983) en opgegroeid. In Nederland studeerde ze Milieukunde aan de WUR en promoveerde er in 2014. Ze heeft met veel plezier als milieukundig/ecologisch onderzoeker gewerkt. Toen dat minder voldoening gaf en ze lichamelijke klachten kreeg, ging ze op zoek naar meer diepgang in haar eigen natuur. Ze werd energetisch therapeut (2019) en holistisch coach (2022). Ze ontwikkelde een diepere verbinding met zichzelf er kwam balans tussen haar lichaam, hart en hoofd. Tegelijkertijd leerde Katalin hoe ze anderen kan begeleiden naar meer rust, innerlijk welbevinden en een gezonde leefstijl. 

Katalin werkt nu als holistisch, energetisch, en natuurcoach in haar eigen praktijk ’Harmonia Naturae Coaching’ in Wageningen. Ze richt zich op hoogopgeleide volwassenen die met stress, vermoeidheid en onzekerheid kampen; vastlopen; met prikkels, gedachten en emoties willen leren omgaan; en een gezonde leefstijl willen ontwikkelen. Als coach loopt ze een stukje mee op het pad, om antwoorden naar boven te brengen, onbewuste bewust te maken, te vertragen en verstillen, contact te maken met de eigen kracht, liefde en wijsheid, en (gedrags)verandering in gang te zetten. Katalin gebruikt diverse coachingstechnieken, lichaamsbewustzijn oefeningen, ademhalings- en ontspanningstechnieken, energiewerk, mindfulness en de natuur zelf. Haar aanpak is doelgericht, lichaamsgericht en liefdevol. Katalin geeft graag sessies wandelend in de natuur. 

Wil je meer over Katalin en holistisch coachen weten? Kijk op www.harmonianaturae-coaching.com of neem contact op via harmonianaturae.coaching@gmail.com.

Workshop

Bij de workshop ’Verbind met jezelf: van hoofd naar lichaam’ bij WerkWiel maak je kennis met holistisch coachen en kun je ervaren wat verbinding met het lichaam ons kan brengen. De workshop start met praktische oefeningen om uit het hoofd naar het lichaam te komen, en uitwisseling hierover. Katalin vertelt over haar eigen weg en zal een holistische techniek toepassen op een vrijwilliger. 

Praktische informatie 

De workshop is dinsdag 22 november 2022 van 9.30u -11.30u in de kantine van sporthal De Vlinder, Hollandseweg 7 in Wageningen. Inloop vanaf 9.15 u. Deelname is gratis, koffie en thee kosten €1,-. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie zie: www.werkwiel.wordpress.com.

advertentie
advertentie