Energieloket nodigt Wageningers uit om deel te nemen aan de actie Samen Dee Winter Door. We delen daarin gratis goede tips en kortingsbonnen
Energieloket nodigt Wageningers uit om deel te nemen aan de actie Samen Dee Winter Door. We delen daarin gratis goede tips en kortingsbonnen Guy Ackermans

Wil je besparen op energie? Kom naar Thuis 19 november.

12 november 2022 om 10:43 Overig Deel je nieuws

Steeds meer mensen hebben moeite met het betalen van de hoge energierekening. Vanuit meer dan 90 lokale energiecoöperaties in heel Nederland komt daarom de oproep de komende weken met elkaar energiebesparende tips te delen. Met zoveel mogelijk mensen, omdat iedereen nu wel wat hulp kan gebruiken bij het verlagen van de energierekening.

In Wageningen doen we dit vanuit Vallei energie, Wageningen op Zon en het Energieloket Wageningen.

Hoe doen we dat? Op zaterdag 19 november organiseren wij in Thuis Wageningen een kick-off, waarbij we mensen slimme tips meegeven die zij vervolgens aan anderen doorgeven. En zij weer aan twee of meer anderen. Op die manier ontstaat er een sneeuwbaleffect waardoor uiteindelijk iedereen in Wageningen er van weet.

Kom voor de meest impactvolle tips op zaterdag 19 november om 13:00 uur naar Thuis Stationsstraat 32 Wageningen. Je ontvangt daar kortingsbonnen, uitleg en een duidelijk overzicht met de tips die de meeste impact hebben. Tips die makkelijk uit te voeren zijn en niks of heel weinig kosten. JE kunt er tot 15:00u terecht.

Steeds meer mensen willen energie besparen, of moeten wel door de hoge kosten. Lang niet iedereen weet wat het beste werkt. Welke tips betrouwbaar? Waar je moet beginnen? 

Onze tips komen rechtstreeks uit de praktijkervaringen van onze onafhankelijke energiecoaches en hun backup team. Langskomen is kosteloos en geheel vrijblijvend. 

Wel vragen we vragen om deze tips vervolgens weer door te geven aan bekenden. We proberen dit zo makkelijk mogelijk voor je te maken, zodat we snel veel mensen kunnen bereiken. 

 Als jouw kennissen dat op hun beurt ook doen, en de volgende vervolgens ook, helpen we samen heel veel mensen de winter door! 

Meld je aan op samendewinterdoor.nu 

Kijk op www.facebook.com/EnergieWageningen voor de Wageningse campagne.

advertentie
advertentie