De burgemeesters van Rhenen (links) en Wageningen verrichtten de openingshandeling bij 'Kunst aan het Klompenpad'. Organisator Mascha Bossuyt straalt.
De burgemeesters van Rhenen (links) en Wageningen verrichtten de openingshandeling bij 'Kunst aan het Klompenpad'. Organisator Mascha Bossuyt straalt. Dick Martens

Kunst aan het Klompenpad

23 mei 2023 om 20:07 Overig

WAGENINGEN Genieten van kunst in de natuur tijdens een prachtige wandeling of fietsroute en dat ook nog eens onder een strak blauwe hemel. Een droom? Niet echt, want tijdens ‘Kunst aan het Klompenpad’ waren al die ingrediënten aanwezig. Dat tot genoegen van de deelnemende kunstenaars, de bezoekers, waaronder de burgemeester van Wageningen Floor Vermeulen en zijn Rhenense collega Hans van der Pas en de organisatie.

Na ‘de openingsplechtigheid’, het doorknippen van een rood-wit lint, door de eerste burgers van Wageningen en Rhenen en het welkomstwoord van organisator en deelnemend kunstenaar Mascha Bossuyt, genoten ruim 900 bezoekers vervolgens op Landgoed De Lieskamp van de wandeling en de werken van de aanwezige getalenteerde kunstenaars aan het Klompenpad. 

Dick Martens
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie