Skeelerclinic met STW
Skeelerclinic met STW STW

Skate4daagse met schaatstrainingsgroep STW

9 juni 2023 om 15:31 Overig

WAGENINGEN Tijdens de landelijke Skate4daagse organiseert STW elke avond van 19.00 tot 20.00 uur een leuke skeelerclinic door deskundige trainers. De clinic is geschikt voor alle leeftijden. Ervaring is niet nodig. Kom samen met je vrienden en vriendinnen, en leer elke dag een beetje meer.

De clinic vindt plaats op 13, 14, 15 juni op het Agro Business Park in Wageningen. Op 16 juni op de skeelerbaan aan de Langekampweg in Ede.

Helm en knie-, pols- en elleboogbeschermers zijn verplicht. Heb je geen skeelers en/of bescherming? Geen probleem, je kunt bij de organisatie lenen. Cool: ook ouders en volwassenen kunnen meedoen! Zij kunnen zelf een route van 10 kilometer door het binnenveld skeeleren, terwijl jij de clinic volgt. Startpunt is het Agro Business Park, ingang bij Nijenoordallee.

Meld je graag aan via jeugd@stw-site.nl en vermeld of je wel/niet wilt lenen (en de maat). Kijk voor meer informatie op www.stw-site.nl, Facebook (STWJjeud&junioren) of de landelijke website www.knsb.nl/skate4daagse.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie