Afbeelding
Foto door form PxHere

Wat zijn de beste crypto apps van 2021?

7 september 2021 om 14:49 Partnercontent

Er is een stortvloed aan crypto apps gemaakt nu steeds meer mensen beginnen te investeren in deze digitale munten. Het kiezen van de juiste cryptocurrency applicatie voor op je smartphone kan dan ook zeer lastig zijn doordat er zoveel verschillende opties zijn. Gelukkig zul je bij het volgen van een crypto trading cursus tips krijgen waarmee het gemakkelijker wordt om een app uit te kiezen. Daarnaast noemen we in dit artikel ook een paar van de beste crypto apps Android en iPhone. 

Coinbase

Coinbase is een toonaangevende crypto app. Je kunt veel verschillende cryptomunten verhandelen op deze app, waaronder Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin, BAT, USDT en ZRX. Coinbase is bovendien gunstig voor nieuwe cryptohandelaren omdat het een zeer gebruiksvriendelijke mobiele app heeft. Het heeft namelijk onder meer een gebruiksvriendelijke interface die zeer intuïtief is voor beginners. Je kunt al je transacties beheren vanaf je dashboard en zelfs beloningen verdienen voor specifieke munten. Dit is overigens ook mogelijk via andere apps.

Voyager

Voyager is een cryptobroker app die je in staat stelt om in meer dan 60 verschillende crypto’s te handelen. Deze app is met name voor de beginnende handelaren geweldig aangezien je weinig geld nodig hebt om hiermee te beginnen via Voyager. Wat deze app anders maakt dan zijn soortgenoten, is het gebrek aan controle dat je hebt over je daadwerkelijke transacties. Je krijgt niet te zien wat ze zijn. In plaats daarvan gebruikt het platform zijn Smart Order Router om voor je te investeren en geeft het de winst door zonder commissie. Daarin lijkt Voyager meer op een crypto robo account, waarbij geld wordt geïnvesteerd waar het nodig is.  

eToro

In het laatste crypto nieuws kun je de laatste tijd veel lezen over eToro. Deze app maakt het gemakkelijk om je cryptocurrencies te verhandelen, maar het vertrouwt meer op kortetermijnhandel dan op lange termijn. eToro biedt waardevolle strategische gegevens van hun meest succesvolle online handelaren, wat dus andere gebruikers van deze applicatie zijn, om je te helpen betere beslissingen te nemen. De 0 procent commissie maakt het platform aantrekkelijker dan concurrenten die een vergoeding vragen. Je zult bij eToro geen van de cryptocurrencies die je verhandelt bezitten totdat je uitbetaald, maar dit is ook het geval bij andere apps die je kunt gebruiken voor het handelen in crypto.

WeBull

In tegenstelling tot sommige van de andere apps op deze lijst, biedt WeBull cryptocurrency bovenop andere investeringsmogelijkheden zoals aandelen, opties en marges. Zo kun je dus via één app investeren op meerdere manieren om nog meer winst te maken. Een van de redenen waarom nieuwkomers WeBull leuk zullen vinden, is de gelikte mobiele app die het gemakkelijk maakt om te handelen. Het enige nadeel van WeBull is het gebrek aan nieuwsinhoud die beginnende handelaren kan helpen om voet aan de grond te krijgen en meer te weten te komen over hun opties. Wat het echter mist aan nieuwsinhoud, maakt het goed in functies en gebruiksgemak. Online kun je bovendien genoeg gidsen over het handelen in crypto vinden. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie