Afbeelding
Brievenbus pakket

Hoe kies je de beste verzendopties voor jouw pakketzending?

1 april 2022 om 07:30 Partnercontent

Wanneer je net bent begonnen met een onderneming of webshop, of het volume is qua aantal nog niet heel groot, dan is het verzenden van je pakketten best lastig. Alles los verzenden kost veel tijd en geld, maar rechtstreeks zakelijk verzenden bij een vervoerder is vaak nog niet voordelig. Wanneer je wel een verzendpartij wil selecteren moet je uitzoeken welke vervoerder het beste bij jou past, en waar je allemaal rekening mee moet houden. Gelukkig hoef je niet verder te zoeken, want KeenDelivery is voor al deze problemen de oplossing. Bij dit online verzendplatform kun je alle zendingen regelen in één portaal, en hoef je nooit meer te zoeken naar de beste match voor jouw bedrijf. De ideale optie voor webshop tot groothandel, en voor kleine tot grotere bedrijven.

De verschillende opties bij het versturen van pakketten

Je kunt uiteraard verschillende soorten pakketten versturen, ook bij zakelijke zendingen. Een zakelijk pakket verzenden is namelijk niet per definitie hetzelfde. Zo kan je een brievenbus pakket versturen, een regulier pakket of een zakelijk pakket. De laatste mogen groter zijn, en worden op een net wat andere manier geleverd. Ideaal voor als je C2C actief bent. Wanneer je via KeenDelivery gaat verzenden kun je kiezen uit meerdere abonnementen, zodat jij op de meest voordelige manier je pakketten kan verzenden. Je kunt dit abonnement zonder problemen wijzigen, bijvoorbeeld op het moment dat je webshop groter wordt.

Selecteer de vervoerder die bij jou past

Wanneer je pakketten gaat verzenden in Nederland heb je behoorlijk wat opties. Het is daarom vaak lastig te bepalen welke optie nou de beste is. Wanneer je op deze manier gaat verzenden, hoef je niet meer te kiezen. Postnl, DHL, DPD en meer, het is allemaal mogelijk en elke zending opnieuw kan je een keuze maken. Je krijgt na aanmelding direct toegang tot alle aangesloten vervoerders, en hebt hierdoor een groot netwerk van verzend- en bezorgopties tot je bereik. Dit verzekert je van het vinden van de ideale match voor jouw bedrijf. Het is vaak zo dat de ene zending bij die vervoerder het voordeligst kan worden verzonden, en de andere juist weer bij de concurrent. Dat is nu geen probleem. Pakketten met afwijkende maten, zendingen naar het buitenland of andere bijzondere gevallen, het is allemaal geen probleem. Je kan keer op keer de beste optie selecteren.

De mogelijkheden en voordelen van een online verzendplatform

Waarom is een online verzendplatform nou eigenlijk zo ideaal? Je denkt wellicht; zij verdienen ook geld, dus ik kan beter rechtstreeks bij een vervoerder een contract afsluiten. Dat is dus niet per definitie het geval. Daarom is een online verzendplatform vaak een ideale optie. Het maakt daarbij niet uit of je een startende webshop hebt of honderden zakelijke pakketten per maand vervoert, het kan voor iedereen voordelen bieden. Een ding is zeker, het verzend gemak was nog nooit zo groot. De voordelen op een rijtje:

  • Makkelijk en snel
  • Bespaar tijd en geld
  • Verzend met verschillende bedrijven, zoals DHL, Postnl en DPD
  • Gratis plug-ins voor je webshop
  • Altijd up to date
  • Toegang tot kennis en innovaties
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie