Afbeelding
Foto door Murray Official

Met deze zomerse relatiegeschenken valt jouw bedrijf op

29 juni 2022 om 14:05 Partnercontent

Ben jij op zoek naar zomers relatiegeschenk om nieuwe klanten mee te verrassen? Wanneer jij in gepersonaliseerde gifts investeert, dan maak je gegarandeerd indruk. Uiteraard moeten deze zomerse cadeaus wel bij de onderneming passen. In dit artikel leggen we daarom uit met welke eyecatchers jij gegarandeerd opvalt. Zo creëer je extra zichtbaarheid voor het bedrijf!

Duurzame Doppers

Als je voor trendy geschenken gaat ben je ervan verzekerd dat deze veel gebruikt gaan worden. Door relatiegeschenken met logo te bedrukken en vervolgens uit te delen, zorg je ervoor dat het logo veelvuldig gezien wordt in het straatbeeld. Wat dacht je bijvoorbeeld van Doppers? Deze hippe waterflessen zijn gemaakt van gerecycled materiaal, waardoor ze de perfecte keuze zijn wanneer de onderneming investeert in een duurzame toekomst. Op deze manier vergroot je de naamsbekendheid én maak je de wereld een stukje mooier.

Handige giveaways

Voor het ultieme vakantiegevoel zou je de nieuwe klanten badslippers cadeau kunnen geven. Ga voor een natural look met slippers in een kurkdesign of laat strandslippers customizen. Uiteraard kun je ook slippers van de bedrijfsnaam laten voorzien: in één kleur of all-over met een full colour print. Het is een uitstekende manier om een stukje herkenbaarheid over te brengen, want je kunt het logo haarscherp laten afdrukken.

Vrolijke badslippers

Badslippers inzetten om een bedrijf te promoten? Kies dan uit verschillende badslippers een favoriete kleur en laat deze personaliseren met jouw favoriete ontwerp! Zo kun je de slippers zowel op de hiel als op de bandjes laten bedrukken. Als het budget beperkt is, dan kun je voor een luxe uitstraling zijdezachte hotelslippers aanschaffen. Je kunt deze in één kleur of aan de bovenzijde in full colour laten customizen.  

Hippe keycords

Tijdens festivals en evenementen kun je allerlei sportieve musthaves uitdelen. Als je op zoek bent naar gave festivalgadgets, ga dan voor bedrukte keycords. Deze modieuze blikvangers zijn haarscherp in full colour te customizen, waarbij je de breedte zelf mag bepalen. Daarnaast kun je overwegen om een buckle, badge of veiligheidssluiting toe te voegen. Bijkomend voordeel is dat de keycords lang meegaan, waardoor ze fantastisch zijn om de reclame mee uit te dragen.  

Trendy zonnebrillen

Om het exclusieve karakter van de zaak te onderstrepen, kun je natuurlijk overwegen om in trendy zonnebrillen te investeren. Met bedrukte zonnebrillen maak je het zomergevoel compleet! Maak een onvergetelijke indruk en ga voor zwartgekleurde zonnebrillen. Of kies juist voor vrolijke fuchsia eyecatchers met UV400-bescherming, die tot een golflengte van 400 nanometer aan UV-zonlicht tegenhouden. Deze zonnebrillen kunnen op verschillende plaatsen worden bedrukt en hebben een rustige uitstraling.

Zomerse strandlakens

Wil je het bedrijf in het zonnetje zetten? Ga dan voor grote strandlakens. Deze kwaliteitshanddoeken zijn vaak gemaakt van katoen. Dankzij de duurzaamheid is de kans groot dat de reclame vaker wordt gezien, zelfs door potentiële klanten. Je kunt de grote handdoeken aan de voorzijde in twee verschillende formaten laten borduren. Daarnaast zou je de band in één kleur kunnen laten bedrukken met jouw reclame. Voor welk exemplaar je ook kiest: super-de-luxe strandlakens vallen gegarandeerd in de smaak!

advertentie
advertentie