Afbeelding
Foto door RODNAE Productions via Pexels

Ontdekt de leukste bedrijfsuitjes

31 januari 2023 om 17:05 Partnercontent

Ze mogen weer: bedrijfsuitjes! Na de coronajaren kunnen we eindelijk weer met collega’s genieten van de leukste uitjes, 2023 wordt hét jaar! In dit artikel geven wij je tips voor het organiseren van het allerleukste uitje.

Vier je bedrijfsuitje bij De Tuinderij in De Lier

De Tuinderij in De Lier is de perfecte locatie voor bedrijfsuitjes in 2023. Bedrijven uit Wageningen zijn slechts een uurtje verwijderd en vinden bij De Tuinderij het complete pakket voor een geslaagd bedrijfsuitje. Of je nu op zoek bent naar activiteiten vol plezier en spanning of wilt ontspannen tijdens een overheerlijke lunch of diner, bij De Tuinderij ben je aan het juiste adres.

Ideale manier voor teambuilding

Maar waarom zou je kiezen voor een bedrijfsuitje? Bedrijfsuitjes zijn een ideale manier om teambuilding en ontspanning te combineren. Het zorgt voor een betere verstandhouding tussen collega’s en vergroot de cohesie en productiviteit binnen het team. Bovendien is het ook gewoon leuk om samen met je collega’s te lachen en nieuwe ervaringen op te doen.

De top uitjes van 2023

Bij De Tuinderij vind je de leukste activiteiten die er zijn. Of je nu op zoek bent naar competitie en spanning of liever ontspant tijdens een leuke tour, er is voor iedereen wat wils. Enkele van de meest populaire activiteiten zijn: Plankgas door de kas, Je kan de pot op (een WC pot race!), Levend tafelvoetbal, Solex tours, Kever tours, Elektrisch steppen en Sumoworstelen. Maar dat is nog lang niet alles. Er zijn nog veel meer activiteiten beschikbaar, dus er is voor iedereen iets leuks te vinden. We vertellen je graag wat meer over de top 3 activiteiten:

1. Plankgas door de kas: racen op een scootmobiel! De groep wordt in tweeën gesplitst en rijdt op een indoorparcours een race in estafettevorm. Onderweg komen jullie verschillende obstakels tegen die dienen als hindernis. Welk  team is als eerst over de finish?

2. Je kan de pot op: racen op een WC-pot! Op een levensechte gemotoriseerde WC-pot racet u in een team over een parcours in de kas. Er worden verschillende heats gereden waarbij de groep wordt onderverdeeld in kleinere teams. Hilariteit en fanatisme gegarandeerd!

3. Solex tours: lekker touren door het prachtige Westland en Midden-Delfland! En dat geheel in de tand des tijds! Geheel gekleed in lange leren jas en ouderwetse pothelm verkennen jullie op een echte solex de Glazen stad. Onderweg wordt tijd vrij gemaakt voor heerlijke versnaperingen. Het perfecte bedrijfsuitje voor grote groepen, want De Tuinderij kan groepen ontvangen tot wel 500 personen!         

Makkelijk aan te rijden vanuit Wageningen

De Tuinderij is gemakkelijk te bereiken voor inwoners van Wageningen, dankzij de locatie vlakbij de snelweg en de grote hoeveelheid parkeergelegenheid. Bovendien is de locatie rustig gelegen in de polder, zodat je je echt kunt ontspannen en genieten van de activiteiten en het gezelschap van je collega’s.

Kortom, De Tuinderij is de perfecte locatie voor een geslaagd bedrijfsuitje in 2023. Of je nu op zoek bent naar teambuilding, spanning en plezier, of gewoon een leuke dag wilt beleven met je collega’s, bij De Tuinderij is het allemaal mogelijk. Dus waar wacht je nog op? Boek nu jouw bedrijfsuitje bij De Tuinderij en zorg voor een onvergetelijke dag vol plezier en spanning!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie