Afbeelding
Foto door Pixabay

Hip de zomer in met een aangevulde kledingkast

21 februari 2023 om 07:25 Partnercontent

Hoewel de zomer nog ver weg lijkt, begint het bij veel dames al te kriebelen om de garderobe aan te vullen. Niets is leuker dan de vrolijke shirts voor de zomermaanden, een hip zwart bikini broekje met bijpassende top, de leuke jurkjes en rokken voor warme dagen, enzovoorts. Ben jij online al aan het zoeken naar nieuwe items voor de komende periode? Shoppen doen Nederlanders tegenwoordig steeds meer digitaal, zo blijkt uit verschillende onderzoeken. De verwachting is dat deze trend de komende jaren aanhoudt, waarbij in 2027 gemiddeld genomen 40% van de aankopen van consumenten online gedaan wordt. Ook kleding online shoppen is hierbij populair. Je staat niet meer te wachten voor het pashokje, hebt online een veel ruimere keuze en shopt op de momenten dat dit voor jou het beste uitkomt. 

Felle kleuren de laatste zomers populair

Bij het shoppen van outfits voor de komende zomermaanden is het populair te kiezen voor felle accentkleuren. Ze geven je een hippe, vrolijke uitstraling! In plaats van een zwarte bikini of badpak, zou je ook voor een rode bikini kunnen kiezen om op deze trend aan te sluiten. Bikini’s zijn er hierbij in tal van verschillende soorten. Kies je voor een string bikini, of ga je voor een regulier bikinibroekje? Kies je voor een top met een strik of bijvoorbeeld met enkele kralen, of ga je voor een klassiek model zonder tierelantijnen? Ook maakt men onderscheid tussen bikini’s met voorgevormde cup en varianten zonder. De afgelopen jaren is ook het badpak weer in opkomst. 

Shop een strandjurkje bij je bikini

Combineer je nieuwe bikini direct met een bijpassende strandjurk. Ook leuk is een hoed voor op het strand! Buiten het feit dat dit de outfit compleet maakt, heeft het ook een praktisch nut; het beschermt je hoofdhuid.

Vroeg in het jaar shoppen biedt je de breedste keuze

Door al vroeg in het jaar aan de slag te gaan met de garderobe voor de zomermaanden, profiteer je van een zeer ruime keuze. Naarmate de zomer dichterbij komt, raken de leukste items vaak snel uitverkocht. Een gemiste kans! Lang niet altijd worden de voorraden op tijd aangevuld, om deze items nog mee te kunnen nemen naar je vakantiebestemming. Daarbij kun je deze kledingstukken soms al in het voorjaar aan. Denk aan een hip, vrolijk shirt, welke je combineert met een colbert of een spijkerjasje. Warm genoeg en hartstikke leuk voor het voorjaar. Zeker op dagen dat het relatief warm is. Het is zonde om je leukste outfits alleen in de zomer zelf te dragen als dit al eerder kan. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie