Trotse eigenaresse Michelle Aleman in haar winkel WineStories Wageningen
Trotse eigenaresse Michelle Aleman in haar winkel WineStories Wageningen Mark Vinke

Wijnwinkel ‘Heeren van de wijn’ heeft nieuwe eigenaresse en gaat verder als ‘WineStories Wageningen’

14 februari 2022 om 20:21 Zakelijk Deel je nieuws

PERSBERICHT – 14 februari 2022

WineStories Wageningen opende zaterdag 5 februari haar deuren in het centrum van Wageningen

Na twee weken gesloten te zijn geweest is de wijnwinkel aan de Poststraat 28 weer geopend voor klanten. Bij WineStories Wageningen kun je terecht voor advies, wijn en spijs combinaties en het verhaal achter de wijn.

Overname
De mededeling over het faillissement van Heeren van de Wijn kwam vrij plots voor de 31-jarige Michelle Aleman, toen nog in dienst van het bedrijf dat onder andere de wijnwinkel aan de Poststraat in Wageningen bezat. Tijd om bij de pakken neer te gaan zitten was er echter niet. “Ik had meteen het idee om te kijken of ik de winkel over kon nemen, dus ben ik gaan kijken wat daarvoor nodig was” zegt de trotse, nieuwe eigenaresse van de zaak. Binnen twee weken na de sluiting zorgde ze ervoor dat de winkel weer open kon. 

Nieuwe naam

Onder de naam ‘WineStories Wageningen’ is de winkel inmiddels weer geopend, en voorziet Michelle de klanten weer van een passend wijnadvies. “Ik ben blij dat ik onze klanten kan blijven ontvangen op deze fijne locatie in Wageningen. Het was voor mij van groot belang de winkel op korte termijn weer te openen om de klanten zo snel mogelijk weer te voorzien van wijnen met passend advies. Ik ben trots dat de overname zo snel is gegaan, en dat ik na twee weken de eerste klanten weer met een mooie wijn zag vertrekken”.

Assortiment

De komende tijd wordt er samen met ervaren wijnproevers gekeken naar aanvullingen op het huidige assortiment. “Door mijn opleiding tot Vinoloog heb ik een goed netwerk van professionals in de wijnbranche opgebouwd. Samen met hen ga ik op zoek naar nieuwe wijnen voor in de winkel. Zo hoop ik mijn vaste, en ook nieuwe klanten te kunnen verrassen met een mooie wijn.”

Openingstijden

De winkel is geopend op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur. 

Op zaterdag is de winkel open van 10.00 tot 17.00 uur. 

Contactgegevens

Michelle Aleman 

WineStories Wageningen 

Poststraat 28 

6701 AZ Wageningen

info@winestorieswageningen.nl 

instagram: @winestorieswageningen

---- Voor de redactie, niet ter publicatie ----

Neem voor meer info of beeld contact op met Michelle Aleman - +31 6 10988867

advertentie
advertentie