Afbeelding
Guldie

Guldie Colorstore verf en behangwinkel nieuw in Wageningen

Zakelijk

WAGENINGEN Guldie Colorstore.nl heeft een winkel geopend in Wageningen. Colorstore verkoopt verf van de bekende grote merken en heeft een groot assortiment wandbekleding. De nieuwe winkel is gevestigd aan de Van Eckstraat 3. Deze locatie ligt net buiten het centrum, maar je kunt er wel gratis voor de deur parkeren. ,,Essentieel”, volgens eigenaar Adriaan Guldie. ,,Je gaat niet een paar honderd meter lopen met twee emmers muurverf.”

De nieuwe winkel kan scherpe prijzen bieden omdat er met meerdere filialen en met de webshop tegelijk wordt ingekocht. ,,Daarom durven we deze stap ook wel aan, we bieden dezelfde prijzen als wat je online betaalt, alleen krijg je er in onze winkels uiteraard gratis advies bij. Onze merken verf zijn sinds het sluiten van de winkel van de gebroeders De Wilde niet meer te koop in Wageningen. Maar nu wél weer dus. In Onze winkel in Ede krijgen we altijd al veel Wageningers, veel mensen kennen ons al en we hopen met deze stap extra service te bieden.”

De winkel is de afgelopen maand volledig nieuw ingericht en voorzien van mengmachines en een behangshowroom. ,,We zijn er klaar voor”, zegt filiaalchef Janno van Laar. ,,Behalve de bekende grote merken als Sikkens en Sigma bieden we ook exclusieve merken als Farrow & Ball en minder milieubelastende verf van Aquamarijn en Perkoleum. We zijn de hele week open van 09.00 tot 17.30, en ook op zaterdag, uiteraard met een aantal scherpe openingsaanbiedingen.”

advertentie
advertentie
Afbeelding
Europees damtitel voor veteraan Ivens 6 uur geleden
Afbeelding
Klusteam Energiek Roghorst 29 sep, 20:22
Afbeelding
Klassieke muziek is niet saai 29 sep, 20:20
Afbeelding
Italian Coffee Company groeit 29 sep, 20:17
Afbeelding
Geld voor stadsgracht 28 sep, 07:46
Afbeelding
Redichem en SKV debuteren op De Wageningse Berg 26 sep, 19:22
Afbeelding
Dokter, Jazz & Co 26 sep, 16:26