Afbeelding

Walk a silent mile

21 mei 2021 om 17:45 Algemeen

WAGENINGEN - Het is vijf voor twaalf en de hoogste tijd stil te staan bij de ontwikkelingen en gebeurtenissen die zich momenteel voordoen in Nederland. Want er is iets aan de hand en welke verschil kunnen wij maken? ‘Walk a silent mile’ is een nieuwe beweging die zich dit afvraagt en roept iedereen op om mee te denken en mee te praten over wat zijn/haar bijdrage kan zijn om een verschil te maken. Want bewuste en betrokken burgers en bedrijven kunnen namelijk een kleurrijk verschil maken in een volwaardige burgerdemocratie.

De eerste wandeling vond enkele weken terug plaats in Enschede om Pieter Omtzigt te steunen. Daarna zijn de wandelingen in meerdere plaatsen opgepakt, waaronder Wageningen. De wandelaars lopen zeven rondjes om de kerk of gemeentehuis en starten om vijf voor twaalf. Het is geen manifestatie of demonstratie, er zijn geen spandoeken en geen leuzen.

Maak jij je ook zorgen? Wil je verbinding maken en een bijdrage leveren? Loop dan mee. De wandeling start iedere zondag om 11.55 uur vanaf het Gemeentehuis in Wageningen. Kijk voor meer informatie op www.walkasilentmile.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie