Afbeelding
aangeboden door Woodupp

Te kampen met geluidsoverlast in de woonkamer? Installeer een akoestisch paneel!

Algemeen

Voor veel mensen is thuiskomen na een drukke werkdag een moment van rust en even uitblazen. Wanneer je dan een gesprek voert met je partner of je wil even spelen met de kinderen, is het niet zo fijn dat weergalmende geluiden de kamer overheersen. Er zijn dan een aantal oplossingen voor zoals grotere gordijnen, een vloertapijt in de woonkamer leggen en decoratie ophangen aan grote, onbedekte muren. Het kan echter best zijn dat deze zaken niet helpen en dan kan je een akoestisch paneel van Woodupp overwegen!

De werking van een akoestisch paneel 

Een akoestisch paneel, veel mensen weten vaak niet hoe het eruit ziet en hoe het ervoor kan zorgen dat geluidsgolven binnen een ruimte gedempt worden. Een houten akoestisch paneel is niet alleen gemaakt van hout, maar ook uitgerust met vilt. De geluidsgolven in de kamer raken het vilt en hierdoor worden de golven gebruiken. Het effect daarvan is dat het geluid in de kamer gedempt zal worden en dat het niveau van het geluid in de ruimte verlaagd wordt. De panelen hebben een geluidsabsorberend effect waarvan je vooral in grote en lege ruimtes het verschil erg hard zal opmerken. 

Niet enkel functioneel, ook decoratief 

Het is erg fijn wanneer een bepaald product niet alleen een functionele waarde heeft, maar ook nog eens zorgt voor een decoratieve toets in de ruimte. En dat is wat je van een akoestisch paneel van Woodupp mag verwachten. De panelen hebben niet alleen als functie om het geluid in de ruimtes te verminderen, ze zorgen ook voor een mooie en Scandinavische look in de ruimte. Het hout van de panelen geeft een rustieke en ruwe uitstraling en dit maakt dat het paneel als echt pronkstuk in de ruimte kan gezien worden. Hoe je het ook gebruikt, aan het plafond of aan de muur, het valt meteen op wanneer je binnenkomt! 

Duurzame en kwaliteitsvolle panelen 

Als je dan eindelijk dé oplossing hebt gevonden voor minder geluidsoverlast in de ruimte, wil je hier graag zo lang mogelijk van kunnen genieten. Daarom werkt Woodupp alleen maar met kwaliteitsvolle én bovendien duurzame materialen om de panelen mee te maken. Dit wil niet enkel zeggen dat je jarenlang verder kan met het paneel, het zorgt er ook voor dat deze gemakkelijk zelf te installeren is. Doordat het materiaal heel stevig en duurzaam is, kan je de panelen zelfs als niet-professional gemakkelijk zelf monteren aan de muren. Je krijgt handige instructies mee waardoor jij in geen tijd jouw woonruimte weer heerlijk rustig en galmvrij kan maken. Zo kan jij heerlijk genieten van een gesprek met je partner als je thuiskomt of een partijtje leuk spelen met de kids! 

advertentie
advertentie