Zaterdag was de eerste van vier buitenfilmvertoningen. De bezoekers genoten van de film Havana Moon (Rolling Stones) middels een silent disco koptelefoon systeem.
Zaterdag was de eerste van vier buitenfilmvertoningen. De bezoekers genoten van de film Havana Moon (Rolling Stones) middels een silent disco koptelefoon systeem.

Torck Central Park

11 augustus 2020 om 17:55 Algemeen

Het ‘Torck Central Park’ doet inmiddels zijn naam helemaal eer aan. Afgelopen week waren er maar liefst vijf evenementen. Na de buitengewoon sympathieke opening, de donderdagavond concerten van The Maureens en Them Dirty Dimes, volgende een intens intiem concert door Lavinia Meijer, op vrijdagavond. Tijdens de prachtige zonsondergang kreeg Nederlands bekendste harpiste van het publiek een staande ovatie.

WAGENINGEN - Zaterdag was de eerste van vier buitenfilmvertoningen. De voorstelling was uitverkocht. De 200 bezoekers genoten van de film Havana Moon (Rolling Stones) middels een silent disco koptelefoon systeem.

Zondag was het wederom de beurt aan de Kinder Cultuur Zomer en de tweede Global Meetings. De bijzondere combinatie van Sweet Potato (China) & Madlot (Nederland) sloot de week in stijl af.

Woensdagmiddag 12 augustus is er weer een openbaar toegankelijk Kinder Cultuur Zomer evenement.

Vrijdag 14 augustus is er een dubbele silent buitenfilmvoorstelling: Buurman & Buurman (20:00 uur) en Amélie Poulain (rond 21:30 uur).

Zaterdag 15 augustus is de eerste van twee Silent Disco’s.

Zondagmiddag 16 augustus is, na de Kinder Cultuur Zomer, het muzikale woord aan niemand minder dan de Wageningse singer/songwriter Sofia Dragt. Het Torck Central Park programma is corona-proof georganiseerd. Hierdoor zijn er per event en op het terras maar max. 200-235 kaarten beschikbaar en wordt het park afgesloten.

Voorverkoop tickets via www.uitinwageningen.nl

advertentie
advertentie