Maud Hulshof. (foto: Sanne van Westeneng)
Maud Hulshof. (foto: Sanne van Westeneng)

Maud Hulshof geïnstalleerd als nieuwe wethouder

Algemeen

Maud Hulshof is maandagavond 9 december geïnstalleerd als de nieuwe wethouder voor D66 in Wageningen. Hulshof gaat zich bezighouden met financiën, economie, participatie (werk & inkomen) en groen (natuur & landschap). Zij volgt Dennis Gudden op die sinds 2016 wethouder was. Maud Hulshof was raadslid en fractievoorzitter van D66 in de gemeente Wageningen.

WAGENINGEN - Maud Hulshof ziet uit naar haar nieuwe uitdaging: “Het is een eer dat ik het stokje van Dennis Gudden mag overnemen. Dit wil ik doen door goed te blijven luisteren naar de gemeenteraad, de inwoners, bedrijven en organisaties in de stad en de medewerkers uit de ambtelijke organisatie. Daarbij houd ik van pragmatische oplossingen, waarbij we goed zullen letten op de financiële haalbaarheid én de impact op de mensen, de stad en het klimaat. Tot slot zou ik graag zien dat we in Wageningen nog beter kijken naar wat mensen, bedrijven en organisaties nodig hebben.”

Een belangrijk onderwerp voor Hulshof is de uitvoering van het pakket aan ombuigingen, waar de gemeente voor staat. Daarnaast gaat ze zich bezighouden met de verschillende economische ontwikkelgebieden, zoals de Campus, Born Oost en het project Binnenstad.

advertentie
advertentie