Ruim honderd kinderen en hun ouders die bij de eerste Droomreis in augustus niet meekonden naar de Efteling, kregen afgelopen zaterdag een tweede kans.
Ruim honderd kinderen en hun ouders die bij de eerste Droomreis in augustus niet meekonden naar de Efteling, kregen afgelopen zaterdag een tweede kans.

Tweede ´droomreis´ naar de Efteling

3 oktober 2018 om 15:57 Algemeen

WAGENINGEN - Ruim honderd kinderen en hun ouders die bij de eerste Droomreis in augustus niet meekonden naar de Efteling, kregen afgelopen zaterdag een tweede kans. Wat hebben zij genoten van al het moois dat er in de Efteling is te zien en te beleven. Jong en oud vinden er wel iets van hun gading.

Door Ria Wigt

De achtbanen waren weer zeer in trek. Gezellig met je ouders gillend naar beneden. “Als we samen gillen, is het extra leuk” hoorde ik een van de ouders zeggen. Sommigen kochten een blijvende herinnering: een bandje met ‘ik was in de baron’. De baron is de hoogste achtbaan. Maar ook het sprookjesbos blijft fantastisch voor de jongere kinderen.

Al die details waarmee de sprookjes zijn uitgebeeld en allemaal bewegend! Evenals de vorige reis, gingen velen meerdere keren in de wildwaterbaan. Soms kwam je er droog uit, maar soms ook heel nat! De Efteling is voor alle kinderen echt het ultieme uitje!!


Deze tweede ‘droomreis’ was weer mogelijk gemaakt door de opbrengst van het Iran festival in juli, door sponsoring van de Wageningse kerken, de Rotary Bergpoort en diverse Wageningse ondernemers.


De catering onderweg was uitstekend verzorgd door sponsoring van de Hema met verpakking van Bril 29.
Het Bestuur van de Stichting City of Cultures is zeer tevreden dat alle goede doelen dmv de opbrengst en hulp van velen behaald zijn. Zowel in Wageningen met deze twee droomreizen naar de Efteling als met de ondersteuning van het Gehandicaptenhuis in Iran.

De Stichting wil beslist de traditie voortzetten om elke twee jaar een nieuw festival te organiseren gericht op een bijzonder land met een rijke cultuur. Suggesties zijn van harte welkom. Eenieder kan voorstellen indienen.

Voor informatie zie onze website: www.cityofcultures.com

.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie