Afbeelding

Laatste Goed Gesprek van het seizoen

2 mei 2018 om 19:53 Algemeen

WAGENINGEN - Op woensdag 9 mei wordt al weer het 33e Goed Gesprek Onder de Linden gehouden. Het is daarmee de laatste editie van weer een bijzonder geslaagd seizoen, met veel verrassende gespreksgasten en muzikanten. 
Een van de gespreksgasten is Elianne Rookmaaker. Zij is met haar eigen bedrijf OrganisEel actief betrokken bij praktisch logistieke processen, inwonerinitiatieven en activiteiten in de binnenstad van Wageningen en Scouting de Wiltgraeff. Voor de gemeente werkt ze aan het programma ‘Aan de slag met de binnenstad’ en ‘wijkgericht werken’. Haar benaderingswijze is altijd positief: wat kan wél en hoe kun je zorgen dat je iets toevoegt aan de wereld om je heen?
Tweede gast is Wiebe de Vries, na een doorstart in het afgelopen najaar het nieuwe gezicht van Hotel De Wereld en restaurant O Mundo. De 26-jarige De Vries is de oudste zoon van de eigenaren van Hotel Groot Warnsborn in Arnhem, die nu ook eigenaar zijn van De Wereld. Om in Wageningen aan de slag te gaan gaf hij vorig jaar een baan prijs in een groot hotel in Stockholm. Na het verlies van de Michelin-ster wordt er onder zijn leiding met nieuwe elan en sterke saamhorigheid aan de stabiliteit en continuïteit van het Wageningse horecabedrijf gewerkt.
Ton van Rhoon is de derde gespreksgast. Als eigenaar van het bedrijf Quintrix BV zet hij de activiteiten voort van wat ooit Opleiding en Training was bij de Landbouwuniversiteit. In die rol adviseert Van Rhoon organisaties en personen in hun leiderschapsrol en hun manier van communiceren. Daarnaast is hij sinds een jaar voorzitter van de lokale omroep RTV Rijnstreek, waar hij samen met Stephan Verrips ook het wekelijkse radioprogramma ‘Je weet niet wat je hoort’ maakt over het wel en wee in wat hij ‘een wereldstadje aan de Rijn’ noemt.
Het muzikaal-akoestisch intermezzo wordt in dit laatste Goed Gesprek ingevuld door de vier heren Hans van Loenen, Mas van Geest, Ed de Lang en Han Brandt die met elkaar het vocale kwartet Heav(enl)y Voices vormen. En natuurlijk is er als altijd een gesproken gastcolumn. 
Interviewers zijn dit keer: Yvonne de Hilster, Jelle de Gruyter en Leo Klep. Presentatie: Wim Huijser.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie