Roya Naseri in haar gloednieuwe lederwinkel Sacs & Bags. Ze is graag onder de mensen en wil gastvrijheid uitstralen. Foto: Rick Praamstra
Roya Naseri in haar gloednieuwe lederwinkel Sacs & Bags. Ze is graag onder de mensen en wil gastvrijheid uitstralen. Foto: Rick Praamstra

‘Ik geniet van het contact met klanten’

11 oktober 2016 om 20:07 Algemeen

WAGENINGEN - Roya Naseri opende vorige week lederwinkel Sacs & Bags aan de Hoogstraat 99 in Wageningen. De onderneemster noemt haar gastvrijheid de grootste troef van haar winkel.

Roya glundert. Ze is trots op haar winkel met kwaliteitstassen, koffers, portemonnees en leeraccessoires. Ze verkoopt allerlei merken als Samsonite, Delsey, Bear en American Tourist.

Ze wacht met smart op een collectie Italiaanse tassen. Ook is er ruime keus aan mannentassen. Het winkelpand is zo ingericht dat klanten van buitenaf zowat de hele collectie kunnen bekijken. “Ik wil dat de winkel rust uitstraalt.”

Roya is een bekend gezicht in de Hoogstraat in Wageningen. Voordat ze Sacs & Bags begon, werkte ze bij modezaak Ter Horst Van Geel en schoenenzaak Van den Biggelaar. Ze kent dus al veel Wageningse consumenten. Wat ze daar al deed, gaat ze ook doen nu ze een eigen zaak heeft: de klant altijd centraal stellen. “Ik probeer klanten te helpen door goed naar ze te luisteren en ze te begrijpen. Ik ben een persoon die graag onder de mensen is. Ik geniet echt van het contact met klanten.”

De Renkumse wilde graag op eigen benen staan en toen ze het winkelpand zag, was ze verkocht. Roya vindt het best spannend om zelf iets te beginnen, maar heeft er alle vertrouwen in dat ze gaat slagen “Een winkel als deze heb je niet echt in Wageningen. Ik verkoop bijvoorbeeld naast tassen, koffers en leeraccessoires ook nog boodschappenkarretjes. Ik heb er vertrouwen in dat als je eerlijk bent en klanten goed helpt, alles goed komt. Mensen hebben altijd wel iets nodig.”

Sacs & Bags heeft een openingsactie: tot en met zaterdag 15 oktober krijgen klanten 15% korting op de gehele collectie.

advertentie
advertentie