Afbeelding

Majestueuze bergen bij Filmhuis Movie W

Algemeen

WAGENINGEN - Filmhuis Movie W draait tot en met dinsdag 11 oktober vier films.
Lo and Behold is van de befaamde documentairemaker Werner Herzog. Hij werpt een antropologische blik op het fenomeen internet. Een afgewogen, complex portret van de digitale revolutie, met verrassende invalshoeken, dat aanzet na te denken over de tijd waarin we leven. Te zien: woensdag 5 oktober 20.30 uur.
Permanent Vacation, is een klassieker van Jim Jarmusch, over een zelfingenomen, coole jazz-fanaat die schijnbaar doelloos ronddoolt in NY en zijn dagen slijt in zijn nauwelijks ingericht appartement. Hij wil in de voetsporen treden van jazzlegende Charlie Parker. Te zien: donderdag 6 oktober 20.30, zondag 9 oktober 20.30 uur.
Samuel in the Clouds is een poëtisch pamflet over klimaatverandering in majestueus Boliviaans landschap. Skilift-bediende Samuel ziet dat de bergtoppen niet langer bedekt zijn met sneeuw. Terwijl wetenschappers wereldwijd waarschuwen, wendt hij zich tot de goden. Te zien: maandag 10 oktober 20.30.
Julieta is Pedro Almovodars kleurrijke ode aan een depressie, waarin een moeder iedereen verliest die haar lief is. Een intense, diepe film die leert dat de mens altijd een mysterie zal blijven. Te zien: vrijdag 7 oktober 20.30 uur, zaterdag 8 oktober 20.30 uur, dinsdag 11 oktober 20.30 uur.

Kom naar Wilhelminaweg 3a en kijk op www.moview.nl

advertentie
advertentie