Afbeelding

‘Ook al begrijp je me niet...’

25 september 2016 om 20:08 Algemeen

WAGENINGEN - Klankbordgroep GGZ vroeg voor de zomer haar motto ‘Ook al begrijp je me niet...’ aan te vullen. De prijs voor de beste inzending zijn twee kaartjes voor het jaarlijkse ONT-MOETEN van de klankbordgroep op maandag 10 oktober in Junushoff. Daar speelt De Kracht van Beleving het stuk - Over de grens -, een indrukwekkende voorstelling over de levendige wereld van Borderline.

Op een grappige, muzikale, maar ook aangrijpende manier word je meegenomen in de wereld van borderline. Borderline kent heftige emoties, miscommunicatie en onbegrip, maar ook een leven vol humor, energie, creativiteit en liefde.

De avond begint om 19.45 uut met koffie, thee en cake van de klankbordgroep.

St. Borderline is dan aanwezig om vragen te beantwoorden. De voorstelling begint om 20.15 uur. Na het stuk praten de spelers, Arno Setz, Ferry Asselbergs, en Ingrid Wessels, van St. Borderline, na met het publiek. Kaarten zijn voor € 13,50 te koop bij de kassa van Junushoff.

Liebeth Veldhoven weet het motto van de Klankbordgroep op de origineelste manier af te maken. Ook al begrijp je me niet..., jij weet dat er meer in mij schuilt dan je ziet. Zij krijgt de kaartjes en een bosje bloemen.

Kijk voor meer informatie op www.klankbordgroepggz.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie