Véronique Lhuissier (links, coördinatrice cursuscentrum) met een van de andere docenten bij de informatiestand tijdens ‘’Montmartre aan de Rijn’’ te Wageningen.
Véronique Lhuissier (links, coördinatrice cursuscentrum) met een van de andere docenten bij de informatiestand tijdens ‘’Montmartre aan de Rijn’’ te Wageningen. Thomas van der Poel

Alliance Française start cursussen Franse taal in september

3 september 2021 om 13:02 Lokaal Deel je nieuws

De Alliance Française is een vereniging van en voor mensen met een actieve belangstelling voor Frankrijk, de Franse taal en de Franse cultuur en samenleving.

Of u nu Frans wilt leren voor uw werk, voor de vakantie of als hobby, de Alliance Française heeft altijd de juiste cursus voor u. De Frans- en Nederlandstalige docenten maken u snel en op een plezierige wijze vertrouwd met de Franse taal.

Op 15 september is er een open avond waar u meer informatie kunt verkrijgen over het cursusaanbod en waar u zich kunt inschrijven. Deze vindt plaats in De Brink, Brinkstraat 39 in Bennekom: vrije inloop van 19.30 uur tot 21.30 uur. In verband met corona-maatregelen onder voorbehoud, raadpleeg tijdig de website.

Daarnaast is een ieder welkom op onze culturele avonden met diverse onderwerpen zoals muziek, film of de Franse patisserie. Voor cursisten zijn deze gratis toegankelijk. De informatiestand van de Alliance Française op het onlangs gehouden ‘’Montmartre aan de Rijn’’ te Wageningen waar men informatie kon krijgen over de verschillende cursussen en kon deelnemen aan een Franse quiz, werd druk bezocht.

De Alliance Française werd opgericht in 1883 in Parijs; in Nederland is de Alliance Française al ruim 120 jaar actief in 34 afdelingen die allen hetzelfde doel hebben: het bevorderen van de belangstelling voor en de kennis van de Franse taal en cultuur, evenals het ontwikkelen van contacten tussen Nederlanders en Franstaligen. De Alliance Française Ede-Wageningen is actief in de regio Ede-Wageningen, met inbegrip van nabijgelegen plaatsen als Veenendaal, Rhenen en Renkum.

Meer informatie kunt u vinden op: www.afpb.nl/ede-wageningen

advertentie
advertentie