Afbeelding

Helpen bij Stadion de Wagenings Berg

31 januari 2022 om 11:58 Overig

WAGENINGEN Op 11 maart kun je weer helpen bij het klussen in erfgoed ‘stadion de Wagenings Berg’. Er is dan een landelijk NLDoet dag. Sinds 2002 zetten vrijwilligers zich in om de geschiedenis van FC Wageningen en het stadion levend te houden. Tot aan de dag van vandaag wordt er wekelijks gewerkt aan het onderhoud en de uitstraling van het stadion.

Helpen bij Stadion de Wagenings Berg

Op 11 maart staan vooral reparatie- en schoonmaakklussen op het programma, zoals het tegelwerk van looppaden en staantribunes, het verwijderen van mos, schoonmaken van muurschildwering en mogelijk licht schilderwerk, reparatie van het hekwerk rond het stadion en opruimklussen.

Samen met het vaste team vrijwilligers wordt er een gezellige klusdag van gemaakt. De start is om 10.00 uur in het businesshome. Daar zal onder het genot van een kopje koffie of thee het verhaal van het stadion worden verteld en welke klussen er die dag zullen worden opgepakt. Rond 13.00 uur is de lunchpauze en om 16.00 uur wordt de dag afgesloten. 

Trek makkelijk zittende kluskleding en stevige schoenen aan. Heb je klushandschoenen? Neem die dan ook mee. Wil je ook helpen? Neem dan contact op met Herman Suijdendorp via 06-83018249 of stadioncoordinator@gmail.com. Kijk voor meer informatie op www.futurecenter-wageningen.nl.

advertentie
advertentie