Sebastiaan Torenhof en zijn boek Achter de Blauwe Deur
Sebastiaan Torenhof en zijn boek Achter de Blauwe Deur Marc Pluim

Boekpresentatie Achter de Blauwe Deur van Sebastiaan Torenhof

17 februari 2022 om 12:12 Sport Deel je nieuws

Op vrijdag 4 maart a.s. zal debuterend schrijver Sebastiaan Torenhof uit Velp zijn boek presenteren. Het verhaal ‘Achter de Blauwe Deur’ gaat over zijn arrestatie en daaropvolgende veroordeling en tijd in de gevangenis.

Sebastiaan was een jongen die in 2013 in een diep gat zat, net verhuist naar Velp na een loodzware verhuizing, zat hij met een zware depressie. Niet lang daarna was hij uit in Arnhem, waar hij werd lastiggevallen. Toen werd het zwart voor zijn ogen en voor hij het wist had hij iets verschrikkelijks gedaan en was hij op de vlucht voor de politie. Hij werd diezelfde nacht gearresteerd en kwam vervolgens in de gevangenis terecht, een voor hem totaal onbekende en beangstigende wereld.

Over deze moeilijke tijd schreef hij ‘Achter de Blauwe Deur’. Het heeft hem veel tijd gekost zijn verhaal zo goed en inzichtelijk mogelijk op papier te krijgen. Hij wil de lezer laten zien dat iedereen een fout kan begaan en dit kan overkomen, maar ook wil hij de vooroordelen en mythes over de gevangenis ontkrachten, of juist bevestigen waar dit aan de orde is.

De boekpresentatie op 4 maart zal plaatsvinden in de NPB-kerk aan de Dr. Fabiusstraat 12. De kerk is hiervoor geopend van 12:00-21:00 uur, Sebastiaan zal de hele dag aanwezig zijn om het boek te signeren, onder het genot van een hapje en een drankje. Om 15:00 en 20:00 uur zal er een interview zijn met Sebastiaan en kunnen de aanwezige vragen stellen.

De boekpresentatie is vrij toegankelijk.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.sebastiaantorenhof.nl

advertentie
advertentie