Docenten van de Alliance Française Ede-Wageningen tijdens de dag van ‘Montmartre aan de Rijn’.
Docenten van de Alliance Française Ede-Wageningen tijdens de dag van ‘Montmartre aan de Rijn’. Antonius van der Poel

Vakantiecursus Frans ?

27 februari 2022 om 21:21 Zakelijk Deel je nieuws

Bonjour Wageningen et ses alentours, comment allez-vous?

     We mogen weer op reis en iedereen heeft zin om weer op stap te gaan. Met name Frankrijk is weer een populaire bestemming. Maar wellicht is uw Frans wat roestig?

Wel, de Alliance Française Ede-Wageningen (AFEW) organiseert de bekende ‘cours de vacances’ waarvoor u zich kunt aanmelden. In een tijdsbestek van 8 weken besteden we aandacht aan praktische situaties zoals kennismaken, een boodschap doen, een plek reserveren op de camping of elders, om informatie vragen of naar de weg en wat verder maar nuttig lijkt. Het lijkt ons een goede gelegenheid om samen met anderen uw (n)ooit geleerde Frans op te frissen.

De cursus

     In de maanden april/mei 2022 wil de Alliance Française bij voldoende belangstelling 8 lessen van 1.5 uur verzorgen in overleg met de belangstellenden overdag of ’s avonds op een nader te bepalen locatie in Wageningen. De kosten bedragen ca. € 95 - mede afhankelijk van het aantal deelnemers.

Heeft u twijfel, neem dan contact op met de Alliance Française, dan bekijken we wat haalbaar is. U kunt ook langskomen op zaterdag 12 maart aanstaande tussen 11.00 en 12.00 uur of tussen 15.00 en 16.00 uur bij Imagine, Bergstraat 26 in Wageningen, waar leden van het Bestuur van de Alliance Française Ede-Wageningen aanwezig zullen zijn.

Inschrijven kan gebeuren via het sturen van een Email aan de cursuscoördinatrice van de Alliance Française, Véronique Lhuissier:  Cursus.edewageningen@afpb.nl

advertentie
advertentie