Laatste Cultureel Café van dit seizoen

29 maart 2022 om 19:19 Lokaal Deel je nieuws

Wageningen, op 7 april is er weer een Cultureel Café in café Loburg. Het programma begint om 20.30 en de toegang is gratis.

Zoals we al eerder meldden, zijn we door een technische storing al onze mailadressen kwijt van abonnees op onze nieuwsbrief. Er hebben zich al weer mensen aangemeld maar mocht u het nog niet hebben gedaan dan kunt via info@cultureelcafe.eu dit alsnog doen.

Tijdens de inloop vanaf een uurtje of 8 speelt en zingt Arnold Bos. Een Singer-Song writer met Nederlandse teksten op liedjes van o.a. Bob Dylan, Neil Young, Simon & Garfunkel.

Vervolgens is het podium voor Maurits Koster. Hij stond in 2016 in de finale van de Comedy Award Delft en in 2019 kreeg hij de Persoonlijkheidsprijs bij de finale van het Utrechts Cabaret Festival.

Kortom: we hebben een kanjer in huis !

Ellen van der Kolk stadsdichter en Simon Vink columnist zijn weer present om hun bijdrage aan ons te laten horen.

Het podium is haast te klein maar het gaat lukken voor het A capella koor Punt Uit.  Hoe leuk en hun eerste mini-concertje dit jaar. Ze zullen vijf of zes heel verschillende liederen ten gehore brengen: van rubberen eendjes en eeuwig mooi Make you feel my love tot klassiek Brahms. 

En zoals gebruikelijk als uitsmijter een band. Niet zomaar een band, nee de Phoenix Bigband! Gelukkig is er na het optreden van Punt Uit ruimte genoeg op het podium om maar liefst 15 leden te kunnen herbergen. Zij spelen makkelijk in het gehoor liggende jazz maar ook popnummers.

Het volgende Cultureel Café is op 1 september in café Loburg hoek Heerenstraat/Molenstraat Wageningen.

www.cultureelcafe.eu

advertentie
advertentie