Logo Songs from the Heart
Logo Songs from the Heart Paula van den Bovenkamp

Zing mee vanuit je hart

4 april 2022 om 12:39 Lokaal Deel je nieuws

Het gemengd koor “Songs from the Heart” zingt over leven, liefde, licht en vrede. Muziek uit verschillende culturen, liederen in verschillende talen. April is de maand om mee te komen zingen met het koor tijdens de openbare repetities. Elke dinsdagavond vanaf 19:30 uur in De Hoge Born, Bornsesteeg 87 in Wageningen ben je van harte welkom.


Anadya Kock-Wouters is de bevlogen dirigente van het koor. “Songs from the Heart” is een koor waarin harmonie belangrijk is. Harmonie en saamhorigheid in het zingen en in de omgang met elkaar, daardoor ontstaat een mooie klank. Ook al zijn we allemaal verschillend, de muziek wordt door elk koorlid gewaardeerd en we ervaren allen de ontspanning van het zingen.”


De maand april is door het koor uitgeroepen tot Open Repetitie-maand. Wil je meer weten over Songs from the Heart? Kom dan op dinsdagavond, 19.30 uur, naar een repetitie. Luister, kijk en zing mee. Pas wel op, want voor je het weet ben je gegrepen door de muziek en zing je de hele week!


In het nieuwe onderkomen van het koor, De Hoge Born aan de Bornsesteeg 87 in Wageningen worden prachtige liederen ingestudeerd. Samen vormen de liederen een programma, zoals ‘Aan Zee’. Op 15 mei is er een concert in Het Witte Kerkje in Lunteren. Je bent van harte welkom!


Meer info: www.songsfromtheheartkoor.nl of stuur een berichtje naar info@songsfromtheheartkoor.nl

advertentie
advertentie