Peuter in het wild
Peuter in het wild Ineke Jansonius

Peuters in het Wild gaat weer naar het bos

14 april 2022 om 15:57 Lokaal Deel je nieuws

Op maandag 9 mei start een nieuwe cursus Peuters in het Wild voor (groot/gast)ouders en peuters in het bos bij Wageningen-Hoog. De cursus bestaat uit 3 ochtenden van 9:30 tot 11:00 uur.

Bij voldoende belangstelling is een tweede groep op woensdag ochtend mogelijk.

Een ochtend Peuters in het Wild start met een welkom van Mina Muis. Elke week is er een thema, bijvoorbeeld de dierendokter, sportdag of jonge vogeltjes. Na een inleidend verhaal gaan we op stap. Spullen verzamelen voor een drankje, beestjes zoeken, een eenvoudige speurtocht  of knutselen met materiaal uit het bos. Na twee activiteiten is het pauze. We nemen de tijd voor fruit en thee of water. Na de pauze is het tijd voor een laatste activiteit of vrij spel.

Peuters in het Wild mag gebruik maken van een stuk bos bij Wageningen Hoog:  klein, overzichtelijk, maar toch spannend met open zand en hellingen.

Elke ochtend is er plek voor 3-8 peuters, ook deelname voor een losse morgen is mogelijk.

De kosten bedragen per peuter 20 euro voor een cursus van 3 ochtenden en 7,50 euro voor een losse ochtend. Ouders gaan gratis mee. Inwoners van Wageningen met een minimuminkomen kunnen de kosten terugkrijgen uit het Ik doe mee fonds. Houders van een Wageningenpas krijgen 10% korting.

Kijk voor meer informatie en opgave op www.spelonknatuurbeleven.nl/peuters-in-het-wild

advertentie
advertentie