Erwin van Veldhuizen en Guido Weijers
Erwin van Veldhuizen en Guido Weijers Selfie

Guido Weijers in Wageningen

30 april 2022 om 01:04 Lokaal Deel je nieuws

Afgelopen avond stond cabaretier Guido Weijers in Theater Junushoff op de planken met zijn theatercollege ”Masterclass Geluk”.

Naast zijn reguliere cabaretvoorstellingen geeft Weijers ook theatercolleges en online webinars over geluk. Hierbij ligt de nadruk niet op humor, maar op de wetenschap en filosofie achter geluk. Want iedereen spreekt er met grote regelmaat over en iedereen wil gelukkig zijn, maar eerlijk: Kun jij op dit moment een allesomvattende definitie geven van geluk? Na Guido’s samenvatting heb je direct heldere antwoorden, praktische tips op weg naar meer geluk, ook in deze moeilijke tijd.

Weijers deed zelfstudie, volgde zelf masterclasses over geluk aan de universiteit, onderzocht het bruto nationaal geluk in Bhutan en schreef een bestseller over de grondslagen van geluk. Met zijn wetenschappelijk en lichtvoetig college is Weijers zowel te zien in theaters als te boeken voor een webinar voor uw organisatie of online evenement.

Na afloop zocht celebrity-watcher Erwin van Veldhuizen hem op in de foyer van het theater.

,,Als we het dan hebben over geluk, mag ik toch van geluk spreken dat ik Guido persoonlijk kon ontmoeten en even een foto met hem mocht maken” 

,,Een interessante avond met veel wijze lessen. Fijn dat ik erbij kon zijn”, aldus Erwin.

advertentie
advertentie