Afbeelding

Vliegende start van de eigenwijzer

3 mei 2022 om 09:13 Overig

WAGENINGEN - Op woensdag 20 april lanceerde de bblthk in Wageningen de pilot van de EIGENWIJZER. Dit project biedt basisschoolleerlingen de kans om na school deel te nemen aan extra kunst- en cultuurlessen. De eerste drie scholen gaan na de meivakantie van start met hun workshopreeks. 

Dramalessen van Bransz op de Kardinaal Alfrinkschool, Ukelele van Muziekschool Oost op SBO de Dijk en danslessen van Danszus bij de Montessorischool. De EIGENWIJZER biedt op elke plek een andere discipline. De workshops sluiten aan op de kunst- en cultuurlessen die eerst binnenschools via het Kunstmenu aan bod zijn gekomen, zodat kinderen hun talent nog verder kunnen ontdekken, ontwikkelen én tonen! 

De EIGENWIJZER is ontstaan in het Cultuuractieplan Cultuur Verbindt 2021-2024 van de Gemeente Wageningen. Het doel is het realiseren en stimuleren van een breed en kwalitatief aanbod kunst- en cultuureducatie voor alle kinderen uit de stad. Daarnaast wordt er ingezet op een sterkere verbinding tussen binnen- en naschools leren. Dit geeft kinderen de kans om hun creatieve vaardigheden en ervaringen optimaal te verbreden en verdiepen.

Wilt u uw kind aanmelden of bent u benieuwd wat de EIGENWIJZER nog meer doet? Kijk voor meer informatie op www.bblthk.nl/eigenwijzer of neem contact op via g.vroomen@bblthk.nl.

advertentie
advertentie