Jan Gaasbeek (links), trainer van SKV, gaat komend seizoen aan de slag bij vierdeklasser Dodewaard.
Jan Gaasbeek (links), trainer van SKV, gaat komend seizoen aan de slag bij vierdeklasser Dodewaard. Foto: Dick Martens

SKV-trainer Jan Gaasbeek komend seizoen aan de slag bij Dodewaard

8 maart 2023 om 09:24 Voetbal

WAGENINGEN SKV-trainer Jan Gaasbeek gaat komend seizoen aan de slag bij vierdeklasser Dodewaard. Aan het dienstverband gaat aan het einde van dit lopende seizoen (2022-2023) een einde komen. Dat hadden trainer en bestuur onlangs besloten. Gaasbeek, inwoner van Veenendaal, volgde ingaande het seizoen 2020-2021 Edenaar Marcel de Hoop op. Bij Dodewaard wordt hij de opvolger van Jan van Dalen.

Dick Martens

AANTAL CLUBS,,Ik ben blij, dat ik ook volgend seizoen weer als trainer aan de slag kan”, laat Gaasbeek weten. ,,Dat ik bij SKV niet verder kon, kwam voor mij toch een beetje als een verrassing en ook wat laat. Dan vraag je je toch af, of je nog bij een andere club aan de slag kan gaan. Maar dat viel gelukkig reuze mee, al snel werd ik door een aantal clubs benaderd, heb vervolgens ook diverse gesprekken gevoerd. Goede gesprekken ook. Daar zat Dodewaard dus ook bij. Daar had ik al snel een goed gevoel bij, zij wilden ook snel ‘spijkers met koppen’ slaan. Ook dat was voor mij een doorslaggevende factor. Ik heb netjes de andere clubs waar ik contact mee heb gehad, van mijn keuze op de hoogte gebracht.”

MOOIE CLUB Dodewaard staat momenteel op de zevende plaats in de 4e Klasse B en is met onder andere SDOO, Arnhemse Boys en Zuid Arnhem in een verwoede strijd verwikkeld om zich te kunnen handhaven. ,,Natuurlijk hoop ik, dat zij dat gaan redden. Lukt dat niet, dan beginne we volgend seizoen gewoon in de 5e Klasse. Dat wordt voor mij dan ook weer een uitdaging, om zo snel mogelijk weer in die 4e Klasse terug te keren. Maar ik ga maar uit van het positieve. Ik kijk er naar uit om er aan de slag te gaan. Het is een mooie club met potentie. Daar wil ik zeker mijn energie in gaan steken. Maar eerst met SKV het seizoen goed afmaken. Dat heeft nu de prioriteit.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie