Afbeelding
ov-ambassadeur

Vindt u autorijden in het donker onprettig? Overweeg dan het openbaar vervoer!

2 januari 2024 om 11:16 Lokaal Deel je nieuws

In de winter zijn de dagen korter en is het eerder donker. Als u liever niet in de auto stapt wanneer het begint te schemeren of al donker is, kan het openbaar vervoer een oplossing bieden. OV-ambassadeurs staan klaar om u hierbij te helpen. Ook als u andere vragen heeft over het gebruik van het ov of al een tijdje niet meer met trein of bus heeft gereisd. 


Stel uw vragen tijdens een inloopspreekuur
Tijdens maandelijkse inloopspreekuren op verschillende locaties geven OV-ambassadeurs advies en tips over reizen met de bus of trein. Ze helpen hun leeftijdsgenoten om zelfstandig te blijven reizen, en laten zien dat het openbaar vervoer helemaal niet moeilijk is. Door het zelf te ervaren, zult u merken dat het meevalt! Of het nu gaat om een bezoek aan familie, een museum, of een ziekenhuiscontrole, reizen met het openbaar vervoer wordt dan geen probleem meer.

Datum:                woensdag 10 januari 2024                         

Tijd:                     10.00 – 11.30 uur

Locatie:               Startpunt Wageningen, Rooseveltweg 408A, Wageningen

Telefonische spreekuren 

Als u de voorkeur geeft aan telefonisch contact met een OV-ambassadeur, neem dan gerust contact op tijdens het telefonisch spreekuur. OV-ambassadeurs zijn elke werkdag beschikbaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt hen bereiken op:

038 – 303 70 10.  

 

 Maandag- t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur    

Dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur    

Maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur   

De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!      

Voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten kunt u terecht op de website.: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.   

De provincies Overijssel, Gelderland en Flevoland streven ernaar het openbaar vervoer voor iedereen zo gemakkelijk en toegankelijk mogelijk te maken. Hoewel reizen met het openbaar vervoer vele voordelen biedt, is het niet voor iedereen vanzelfsprekend. OV-ambassadeurs, vrijwilligers met uitgebreide kennis van het openbaar vervoer, bieden hierbij ondersteuning.

advertentie
advertentie