Winterlicht schijnt bij Cantatekoor
Winterlicht schijnt bij Cantatekoor

Winterlicht schijnt bij Cantatekoor Wageningen

Overig

WAGENINGEN Onder de titel ‘Winterlicht’ brengt Cantatekoor Wageningen op vrijdag 3 december om 20.00 uur in de Grote Kerk aan de Markt een sfeervol muziekprogramma. Met goede moed werken de leden nu onder leiding van dirigent Britt de Bakker aan de puntjes op de i. Bij het concert sluiten ook pianist Mark Toxopeus en baritonsolist Joep van Geffen zich aan.

Het programma omvat meerdere muziekeeuwen. Er klinken bekende kerstklassiekers van Bach, Mendelssohn en Vaughan Williams. Daarnaast ook enkele muzikaal spannende en verstilde stukken van moderne componisten als Whitacre en Elder. Op deze manier wordt het concert een stijlvolle combinatie die het publiek in de sfeer brengt van december en Kerst. 

Kaarten kosten 15 euro per persoon. Voor kinderen tot en met 10 jaar bedraagt de toegang 10 euro. De kaarten zijn alleen per e-mail te reserveren via penningmeester@cantatekoorwageningen.nl. Bezoekers dienen naast het toegangsbewijs ook een QR-code (gevaccineerd of getest) te tonen om de kerk te mogen betreden.

 Er is een geld-terug-garantie voor als het concert onverhoopt niet doorgaat vanwege nieuwe coronamaatregelen.

advertentie
advertentie