De speelgoedbank ontving 1310 euro van de maaltijdservice Delen smaakt beter.
De speelgoedbank ontving 1310 euro van de maaltijdservice Delen smaakt beter.

Delen smaakt beter

2 februari 2022 om 09:06 Overig

Opbrengst actie voor de Speelgoedbank

WAGENINGEN Naar aanleiding van de kerst- en nieuwjaarsactie van Delen smaakt beter, een sociale maaltijdservice, opgezet door Food of Cultures, is er 1.310 euro opgehaald voor de Speelgoedbank Wageningen. Het geld wordt gebruikt voor de verbouwingen van het nieuwe pand van de Speelgoedbank dat maart open zal gaan. 

Met deze actie werden nieuwe en huidige klanten gevraagd om naast de maaltijddonaties een eenmalige donatie te doen aan de Speelgoedbank. 

De filosofie van Delen smaakt beter is: “Iedere keer een verse, gezonde maaltijd met veel liefde en passie bereid door onze koks met afstand tot de arbeidsmarkt. En iedere maand zorg je voor een ander door diezelfde maaltijd te doneren aan onze goede doelen: Voedselbank Neder-Veluwe en AZC de Bosrandweg. Delen smaakt natuurlijk beter.” 

In de periode van 15 december tot 30 januari konden zowel nieuwe als huidige klanten meedoen met een ludieke kerst- en nieuwjaarsactie waarin ze een bedrag konden doneren aan de Speelgoedbank Wageningen. Ook bedrijven en organisaties deden mee door een sponsorpakket af te nemen om zo naast de maaltijddonaties ook de Speelgoedbank te ondersteunen. “In ons bestelsysteem kregen onze huidige klanten de mogelijkheid om een bedrag te doneren naast hun maandelijkse abonnement. Daar was veel animo voor. Ik vind het zo mooi om te zien dat zij naast de donatiemaaltijd iedere maand ook een extra bedrag geven aan de Speelgoedbank. Het laat weer zien dat we met Delen smaakt beter een hele fijne community van vrienden hebben waarin het delen echt centraal staat. We hopen dat deze community zal groeien en we in de toekomst nog meer voor elkaar kunnen doen”, zegt Mahan Eslami.  Meedoen aan Delen smaakt beter is laagdrempelig en kan al met een abonnement van minimaal drie maanden. Je kunt meedoen met twee of vier maaltijden per maand en iedere maand één maaltijd doneren aan onze goede doelen. Het huidige bezorggebied is Wageningen en Bennekom. Vanaf het voorjaar gaat Delen smaakt beter uitbreiden naar Ede waar zij de goede doelen Voedselbank Ede en Leger des Heils zullen ondersteunen.

www.delensmaaktbeter.nl

advertentie
advertentie