Robert Frijlink, Floor Vermeulen en Anne Janssen met de Valentijnskaarten.
Robert Frijlink, Floor Vermeulen en Anne Janssen met de Valentijnskaarten. Kees Stap

Nodig je Valentijn uit in Wageningen

9 februari 2022 om 10:40 Overig

Kaartenactie winkeliers en horeca ter ere van Valentijnsdag

WAGENINGEN - Volgende week maandag is het 14 februari; Valentijnsdag. Dé kans om je geheime liefde een kaart te sturen, je jarenlange geliefde te verrassen, of een goede vriend of collega voor te stellen om samen iets leuks te gaan. Dit jaar kun je je Valentijn uitnodigen met gratis Valentijnskaarten van de ondernemers in het Wageningse centrum.

Centrummanager Robert Frijlink legt uit hoe de actie werkt. “Vanaf vandaag tot Valentijnsdag liggen de kaarten in de winkels en de horeca in het centrum van Wageningen. Je kunt ze gratis meenemen. Ze zijn er in meerdere versies. Nodig iemand uit om samen te eten, samen te shoppen, naar de film of het theater te gaan of een nachtje in een hotel door te brengen. Schrijf er een boodschap op en verstuur hem naar je Valentijn. Of doe hem zelf stiekem in de brievenbus van je geheime liefde. Je kunt er ook nog wat leuks mee winnen. Als je je jouw kaart deelt op Social Media met de hashtag #proefwageningen, verloten we tien keer twee Proef Wageningen cadeaubonnen van 10 euro. Daar kun je weer iemand lekker mee trakteren.”


Burgemeester Floor Vermeulen en Anne Janssen namen de eerste Valentijnskaarten in ontvangst. “Hartstikke leuk deze actie. We roepen iedereen om op mee te doen. Je verrast iemand en je steunt onze winkeliers en horeca. Die zijn blij dat ze sinds een paar weken weer open mogen, maar kunnen alle klandizie meer dan goed gebruiken.”

wwww.proefwageningen.nl

advertentie
advertentie