Een baan in 1 dag bij Zideris

11 oktober 2022 om 08:16 Overig Deel je nieuws

Vanwege het succes van ons ‘Baan in 1 dag - event’ in april jl., herhalen wij dit evenement op vrijdag 28 oktober a.s. Op deze dag kun je een fantastisch leuke dag bij Zideris beleven èn aan het eind van de dag met een contract naar huis gaan.  

Clustermanager Dicky Boele vertelt er meer over: “De ‘baan in 1 dag’ wordt speciaal voor zorgtoppers met een zorgdiploma georganiseerd die aan de slag willen als persoonlijk begeleider, begeleider of assistent- begeleider. Tijdens deze dag leren we elkaar kennen en vertellen wij meer over onze mooie organisatie. Natuurlijk mag een rondleiding, waarin we op bezoek gaan bij enkele woningen, niet ontbreken. We maken kennis met een aantal cliënten die bij ons wonen en nemen de zorgtoppers mee in onze grondhouding en methodiek Gentle Teaching.  Het belooft wederom een bijzondere dag te worden waar wij heel veel zin in hebben.”  

Succesverhaal ‘Baan in 1 dag’ 

Een collega die via ‘Baan in 1 dag’ haar nieuwe uitdaging vond bij Zideris is Diana de Vries, begeleider op woonlocatie Berg 5 – Laar 2.

Diana vertelt enthousiast: “Na jaren in een supermarkt werkzaam te zijn geweest, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Toen hoorde ik van ‘Baan in 1 dag’. Dit leek me een leuke en laagdrempelige manier om eens binnen te kijken bij Zideris. Vroeger heb ik bij Zideris al eens een half jaar stage gelopen. Na deze dag was ik erg enthousiast. Ik ben inmiddels al bijna 2 maanden werkzaam op woonlocatie Berg 5-Laar 2. Ik heb geen moment spijt gehad van deze keuze. Ik vind het contact met de bewoners erg leuk. Ik vind het leuk om een gezellige sfeer voor hen te creëren. Ook bevalt de samenwerking met mijn collega’s mij erg goed!”.

Aanmelden 

Op onze website www.zideris.nl kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor deze dag. De dag start rond 09.00 uur en duurt tot ongeveer 14.30 uur. Wanneer iemand niet de hele dag aanwezig kan zijn, kijken we samen naar de mogelijkheden. Dus ik wil iedere zorgtopper die werkplezier belangrijk vindt, een tikkeltje eigenzinnig is en die een dosis enthousiasme meebrengt, willen oproepen om zich aan te melden voor deze bijzondere kans. “Wij kijken er erg naar uit.” besluit Dicky. 

Meer weten over Zideris of ‘Baan in 1 dag’? Dat kan via vacature@zideris.nl of telefonisch via 088 513 2513.

Zideris is een kleinschalige zorgorganisatie met een eigen gezicht, eigen visie en eigen karakter. Wij bieden persoonlijke begeleiding en mensgerichte ondersteuning aan jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Vanuit woon-, werk- en dagbestedingslocaties in Gelderland, Utrecht en Noord-Holland bieden wij eigenzinnige zorg. Zideris is gevestigd in De Bilt, Bilthoven, Epe, Huis ter Heide, Mijdrecht, Rhenen, Veenendaal en Wageningen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie