Afbeelding
Iowah Foto-Grafish

Open dag bij September Wageningen

20 maart 2023 om 16:34 Overig

WAGENINGEN Op zaterdag 25 maart houdt ‘Wonen bij September Wageningen’ een open dag. Drie kleinschalige woonhuizen in een hofje aan de Melkweg 2-4 bieden een warm thuis aan 18 ouderen die door dementie niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. U bent van harte uitgenodigd om (op afspraak) sfeer te komen proeven.

U maakt kennis met het woonhuis, het team en de warme en persoonsgerichte zorg die zij daar geven aan bewoners. Neem voor een persoonlijke rondleiding contact op met Peter Berlemon via 088-5723412 of peter.berlemon@wonenbijseptember.nl. Maakt u liever op een andere dag een afspraak? Dat kan natuurlijk ook! 

Mensen die bij September wonen, zijn thuis. Het dagelijkse leven wordt niet geleid door een vast dagritme, maar wordt afgestemd op de behoefte van de bewoner. Iedere dag stellen zij bewoners de vraag: waar wordt u gelukkig van? Waar wordt u blij van? En dat bepaalt hoe de dag van de bewoner eruit komt te zien.

Wonen bij September gaat over kwaliteit van leven van de bewoners. Alles draait om ‘Leefplezier’. Hoe staat iemand in het leven, wat zijn de gewoonten en wat is de belevingswereld? Zij vinden het belangrijk om iemand écht te leren kennen. Alleen dán kunnen zij de juiste aandacht geven.

Kijk voor meer informatie en om u zich aan te melden voor de open dag op www.wonenbijseptember.nl/woonhuis/wageningen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie