Moose speelt Muse op Woetstok 2023
Moose speelt Muse op Woetstok 2023 Cees Beumer

Informatieavond Woetstok Wageningen 2024

9 november 2023 om 20:45 Overig

WAGENINGEN Na het zeer geslaagde achtste Woetstok festival van afgelopen zomer, is de organisatie alweer gestart met de editie van 2024. Op zaterdag 18 november zal hiervoor de informatie- en inschrijfavond ‘Woetstok Wageningen 2024’ in Café Loburg gehouden worden. Vanaf 20.30 uur zal de organisatie de plannen voor de komende editie uit de doeken doen en is er de mogelijkheid voor muzikanten en bands om zich aan te melden.

Op zaterdag 29 juni 2024 wordt dan alweer voor de negende keer het Woetstok Wageningen festival gehouden. Zoals gebruikelijk wederom in het Torckpark in het gezellige centrum van Wageningen. Woetstok is een festival van Wageningers, voor Wageningers, door Wageningers. Diverse voornamelijk Wageningse bands en gelegenheidsformaties brengen muziek van (bekende) acts ten gehore.

Aansluitend op de informatie avond zal er op zaterdag 18 november door een ‘Woeststok’ band een optreden verzorgd worden. Muse zullen vertolkt worden door ‘Moose’. Zij hebben tijdens afgelopen Woetstok een voortreffelijke uitvoering van Muse op de planken gebracht en zullen dat hier zeker gaan overtreffen.  

De informatie avond start om 20:30 uur. De band Moose zal vanaf 23.00 uur optreden. 

Meer informatie is te vinden op www.loburg.com

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie