Afbeelding
Foto door Anna Shvets via Pexels

Ongewenst haar verwijderen met laserbehandeling

26 maart 2024 om 13:55 Partnercontent

Ongewenst haar kan ervoor zorgen dat je erg zelfbewust wordt. Ook kan het veel tijd vergen   om het haar continu te verwijderen, door middel van waxen, scheren of epileren. Het haar komt vervolgens snel weer terug, doordat verschillende haren een andere groei doormaken. Zeker in de zomermaanden ben je zo veel tijd kwijt met het verwijderen van haar op benen en oksels. Ook op het gezicht kan ongewenste haargroei optreden, zelfs bij vrouwen zodra de hormoonhuishouding zich aanpast op het ouder worden. Mannen ervaren vaak ongewenste haargroei op de borst of rug, echter kan ook op de handen, vingers en tenen veel haar groeien. Een laserbehandeling zorgt ervoor dat het haar permanent wordt verwijderd. Zo blijft de huid zacht en haarvrij en heb je hier geen omkijken meer naar.

Laser ontharen in steden

In verschillende steden kun je terecht voor een laserbehandeling om overtollige haargroei   permanent te verwijderen. Zo kun je kiezen voor een behandeling ‘Laser ontharen Zwolle’ of een behandeling ‘Laser ontharen Enschede’ als je in één van deze steden woonachtig bent. Je kunt hier terecht voor verschillende behandelingen, waarbij op diverse delen van het lichaam kan worden gelaserd. Bij een laserbehandeling worden de haarfollikels behandeld en dusdanig verhit dat de wortels van de haren afsterven. Door meerdere malen gericht te laseren, lossen de wortels uiteindelijk op en zal er geen nieuwe haar uit het haarzakje kunnen groeien. Het haar is op die plek permanent verwijderd en zal niet meer terugkeren.

Pakketten voor laserbehandeling

Er bestaan verschillende pakketten voor een laserbehandeling waaruit je kunt kiezen. Je kunt ervoor kiezen om slechts één deel van je lichaam te laseren, echter is het ook mogelijk om verschillende delen te combineren. Het laseren van haar op benen, oksels en overige lichaamsdelen kan eenvoudig worden verwijderd voor een verlaagde prijs, wanneer dit wordt gecombineerd in een pakket. Er zijn pakketten voor zowel mannen als vrouwen, elk met eigen specifieke onderdelen. Je bespaart zo op kosten en hoeft bovendien niet meer tijd en geld te besteden aan continu harsen of epileren van haar. Op de langere termijn is de investering er zeker uit te halen en profiteer je van een blijvend gladde huid. De aanschaf van producten om de huid vrij van haar te houden, kan aardig oplopen. Hier heb je na enkele behandeling met een laser geen omkijken meer naar. Een effectieve oplossing voor ongewenste haargroei en meer zelfverzekerdheid.

Zorgeloos genieten van haarvrije benen

Voor nieuwe behandelingen kun je altijd terecht bij een ervaren schoonheidsspecialist. Zo kan haar eenvoudig worden verwijderd, zonder dat je hier irritaties op de huid door oploopt. Bij een intakegesprek worden de mogelijkheden besproken en zal worden uitgelegd hoeveel behandelingen nodig zijn om haren met verschillende groeiperiodes te verwijderen. Geniet van haarvrije benen en stap moeiteloos naar buiten in de zomer, in fraaie jurkjes of korte broeken. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over of je vergeten bent om je benen te scheren, aangezien het haar simpelweg voorgoed verdwenen is.

advertentie
advertentie